Aberații,  Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

Haștag: eneprostu.

Un hashtag este un cuvânt sau o frază, precedate de semnul #. Este o modalitate de a înștiința prin etichetarea tipului de conținut. Cuvintele care apar în mesajele de blogging și rețele de socializare. (dexonline)

tumblr_lox65sSDpe1qmb0lqo1_1280Așadar, vă înștiințez de nesomnul meu prin diez eneprostu. Am senzația că numai mie mi se întâmplă. Am avut câteva seri în care mă lua somnul pe la douășpe noaptea și ziceam binemersi, că adormeam și eu ca omu` pe la unu, unu jumate. Acum, niet! Iarăși îl dau pierdut pe moșulică. Hă hă! Ce chestie! Până și eu îmi caut un moșulică, tot prost și ăla, dar al meu trebuie musai să vină înainte de miezul nopții, nu după. Și da, îi vreau desaga plină, dar nu cu merinde, ci mai degrabă cu daruri de vis. La propriu. Moș Ene al meu e prost că nu vine, dar și când vine.. mă țintuiește până la doișpe în pat de îi simt lipsa tătă ziua după aia. Hai că am dat-o în diverse. Și ce vă mai placeee.. :))

Nu știu, tăicuță, nu știu.. Am creierul prea treaz când e treaz și se stinge mai greu. Încerc acum să îi dau turn off, dar cred că, în loc de sleep, iar nimeresc în hibernate. 😀

image40

Hai, vise plăcute!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: