Comentez.

De toate, ca la piață.

10559791_815364718504019_6449493580885531067_n

Nu zic nu, doar că uneori așa simt. Să zic nu, deși e da. Uite, acum am vrut să scriu despre altceva, dar m-am trezit că trag de poza de mai sus ca să o așez frumușel aici și să încep să scriu cât de adevărate sunt cuvintele din poză, cum că de cele mai multe ori nu îți dai seama că șutul ăsta din dos e doar un pas înainte, că acum poate ești pe partea de jos a roții, dar ea se învârte, chiar de e pătrată.

Dar nu mă apuc să zic de-astea. Nu are nimeni nevoie să intre aici și să îi țin eu lecții despre cum să-și trăiască viața. Și chiar nu cred că aș fi în măsură să ridic moralul cuiva. Asta chiar ar fi culmea! :))

Am reușit, într-un final, să scot pozele din vacanță, sunt în laptop, trebuie doar să le pun într-o postare și să zic povestea. Oricum, pozele vor vorbi de la sine, tocmai de aia le aleg pe sprânceană. Că-s multe și fromoase, dar nu pot să le pun pe toate pentru că am spațiu limitat aici pe wordpress. :))

Da! Am o părere despre fiece eveniment din ultimele zile, dar nu insist. Mi se pare că au făcut-o alții în locul meu. Cu unii am fost de acord, pe alții i-aș trimite din nou în clasele primare, pe alții la grădina zoologică pentru gândirea de primate obosite și stresate de pufuleții aruncați prin gard.

1. Mă doare undeva de Turcescu. E viața lui, face ce vrea pana lui de jurnalist. Fost. L-am întâlnit de câteva ori la cursurile de TV în facultate, atunci când avea chef să stea cu micimea. Știu că repeta obsesiv-compulsiv că e cinic. Ia de-aici!

2. Nu merg la vot, nu mă interesează să votez răul cel mai mic. Vreau o țară ca afară.

3. iPhone 6 cică e varză că cică se îndoaie. Mi Li se rupe ăstora de la apple, omul cumpără. Părerea mea? Nu dau banii pe 6 când am 5s și își face treaba. Am avut android, dar ios-ul e stabil. Asta mă interesează. A! Și fotografiile. Deci, că se îndoaie șasele, eu tot semeață îs!

4. E mai vechi trendul, dar p-aia cu găleata de apă cu gheață turnată în cap nu am înțeles-o. A! Breaking news: toată treaba e un ritual satanic. Pfahahha! Ne-am dat dreacu`!

5. Încă o leapșă a fost aia cu cărțile. Am stat cu frica-n sân zile la rând că poate – poate oi primi și eu pe facebook teroare. Mă gândeam ce să scriu, ce să mint să fiu și eu în rândul lumii. Că nu pot să spun că mi-a plăcut Baltagul. Ce e aia, mă?! Baltagul?! Păi, nu merge, mă, așa.. Cu astea românești.. E musai să ai murakami si coelho în listă. Dă bine. Nu poți să zici de Ion că ăla a adus ghinion la bac. Sau că Apostol Bologa îți e unul dintre personajele preferate. Tratatele de logopedie si revistele de psihopedagogie de la prima mea facultate ar fi fost chiar chineză pentru mulți. M-aș fi dat așa de mare..

6. Afară a plouat. A fost știre bombă pe facebook. Mâine sper să nu uit să pun o poză cu nori, ploaie, apă și o inimioară. Că mie-mi place ploaia. 😀

7. Mă disperă, mă întristează de-nu-mai-știu, mă fac cu capul postările de pe un site de socializare (cum e numit mai nou facebookul, de parcă noi nu am ști că se referă la acel site de socializare..) în legătură cu maltratarea animalelor fără stăpân, mai ales. Deci plâng cu sughițuri, mă sensibilizează de nu-mi revin o zi întreagă după aia. Mai sunt ăștia care zic că noi, ăștia, doar strigăm pe net, dar nu facem nimic în privința acestor animale. a) Nu pot lua acasă toți câinii care îmi ies în cale, deși este dorința mea de când eram copil – să iau toți banii din toată lumea și să adun toate animalele fără stăpân, să le iubesc și să le feresc de tot ce-i rău. Nu pot! Dar b) pot da un share! Pot da mai departe o postare care poate ajunge acolo unde trebuie. Am mai salvat pisoiași, ba chiar Neagra mea iubită și Sissy a mea scumpă sunt amândouă găsite – poveștile lor merită o postare separată. Așadar, câte puțin de la fiecare și se face mult!

8. Nu înțeleg oamenii cărora le e frică să dea like. Le e jenă, le e târșă, nu știu. Dar am senzația că nu tre să dai laic când îți place că, domne, să nu cumva să zică cineva că îl placi pe posesorul profilului. Dacă privești dintr-un anume unghi, adică al site-urilor porno, atunci da, te înțeleg. Fiecare clic înseamnă o aventură. Dar nu e cazul aici sau pe facebook. Nu te ia nimeni de soț și nici nu apari în fantezii doar pentru că ți s-a părut drăguță postarea mea despre Szathmari. Dar nici nu pot să nu observ o oarece ipocrizie pe ici, pe colo. Sau mi se pare. [*își șterge ochelarii*]

Gata! Am zis ce am avut de zis și azi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: