Comentez.

În ce lume trăim?

1. Un șăf de post bate un copil (fată) de 14 ani pe motiv că fură. Și nu o dată, ci de mai multe ori. În concluzie, agenților (dătătorului și martorului) nu le-a convenit că fata colorata le dă de muncă.

2. O mamă își bate copilul pe scaunul de la dentist, iar doctorul îi sugerează mamei că i-ar mai trebui încă o palmă că „nu e băiat cuminte”. Ea, femeie cu capul între umeri și cu frica „ce-o zice lumea”, se execută.

3. În 2014, cu bluetooth, GPS, google maps și sateliți, avioanele pot dispărea. Poate nu suntem singuri?.. (cu o aplică aprinsă și un unghi potrivit, se poate intra la idei.)

4. O româncă, medic anestezist în Franța, s-a sinucis. Colegii spun că n-a mai rezistat în ritmul infernal de muncă. E selecție naturală. Mai mulți bani, mai multă muncă. Mult mai mulți bani, muncă suicidală. Nu e ca în România, unde medicii se prefac a munci pentru că și statul se preface că-i plătește.

5. Apa din Pipera e cancerigenă. Am o întrebare: stai în Pipera și bei apă de la robinet? Tipic: bolidu` în garajul vilei, dar mațu` e guol.

6. Camera video dintr-un bar din Suceava a surprins teaser-ul Masacrului din Texas – unu cu drujba făcea pă nebunu că, domne, el e șmecher și îi pune pe toți la respect, mai ales pe aia de voia să închidă. Cum adică s-a terminat programul? „Duduiță, matale nu vezi că eu am o drujbă?” S-au luat la pumni ăia pe acolo pentru că, cel mai probabil, drujba nu avea combustibil..

7. Bărbat de 74 de ani, găsit mort în casa liftului. Chiar să nu existe nimeni care să se îngrijoreze de soarta bătrânului? Cred că apartamentul de la etajul 7 unde locuia nu era al lui. Altfel nu-mi explic..

8. Există femeia girafă.

9. Niște bloggerițe din SUA au ales să nu mai folosească hârtia igienică. Păi, din motive financiare, dar și de natură naturală, că bio, că copacii, că copiii sunt viitorul. Și în loc de zewa, ele aleg cârpe reutilizabile. Pe bune, nu umflu cu nimic. Uite articolul. Șiiii, șiiiii, câștigătoarea esteeeee: Mikala susține că ea și soțul ei se folosesc de cârpe reutilizabile în 80% din timp. „E destul de dificil să le porți peste tot cu tine sau sunt murdare și stau în mașina de spălat”. Pam pam!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: