Aberații

New LP

   „Nici nu stiu cum să încep. Da, da, cu începutu. Păi, aici am să scriu de acum, să văd dacă e mai interesant decât pe yahoo 360  blogger. Am să sun din trâmbiță de fiecare dată când voi avea ceva de adăugat. Sau pur și simplu când voi dori să scriu niște aberații. Sau pur și simplu să`mi urez la mulți ani. Sau.. să`mi laud pisica mea cea neagră. Acum stă liniștită la mine pe picioare. O simt că e liniștită. Înainte să`și aseze boticu pe labe, a oftat, acel oftat de ‘ce bine e’. 🙂 Oricum, îmi place aici pentru început. Vreau să împărtășesc experiențele mele și altora și, de ce nu, recitindu-le, să învăț din ele.
Am mai citit câteva bloguri. Înainte de toate, tre` să menționez că eu scriu să mă citească din ce în ce mai multe persoane, nu voi începe aici cu o falsă, trasă de păr modestie, cum că, domne, eu nu am nevoie să mă citească cineva. În timp ce unele bloguri sunt citite de un număr considerabil de persoane, nu știu cifre, știu număr de comentarii per post, autorii respectivelor și respectatelor bloguri nu vor să fie citiți, sau nici măcar nu se așteaptă să fie căutați pentru rândurile lor..  Toți vrem să fim lăudați pt ceea ce întreprindem. Toți vrem să fim ascultați atunci când avem ceva de spus. Altfel, de ce ne`am mai face blog on-line? Am rămâne la vechiul jurnal cu pagini de hârtie în care scrii cu pixul parfumat sau într`un word doc salvat în pc. În fine… unii chiar scriu ok.
   Mi`e somn acum, nu mai pot sta…… am să revin poate mâine, poate. Vineri am examen. La evaluarea personalității. Și educarea ei, parol! Merg să mă controlez.
   Take care! Y`all!”
   Cam așa arăta prima postare de pe celălalt blog. Dacă sunteți curioși ce mai scriam pe acolo, nu-i problemă, aduc aici chestiile cele mai interesante și las deoparte ce cred eu că trebuie lăsat în spate. Iată-mă aici pregătită de un fresh start. O să îmbin gânduri noi cu treburi prăfuite de prin celălalt „sertar”. Cred că așa e și în viață: iei din trecut ce știi că încă te reprezintă, lucruri care te-au ajutat să crești și pe care le folosești acum pentru a descoperi lucruri noi despre tine și lumea înconjurătoare, necuvântătoare mai ales. Aici intră și târâtoarele? Alea, bre, de se târăsc pe burtă pentru un suc în Mall Vitan.. 😀 Hai că mai am de șlefuit niște treburi pe ici, pe colo. Curând, o nouă veche postare!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: