Aberații,  Filosofie pe genunchi,  Panseuri

Scrisoare fără nume 4 – Troc în dragoste

Astăzi îți propun un troc în dragoste: tu îmi oferi răbdare, eu îți dau la schimb o iubire.

Dar să știi că eu nu pot iubi cu jumătăți de măsură, nu-mi plac lucrurile făcute doar pe jumătate. Dacă pornesc pe un drum, îmi doresc să merg până la capăt. Dacă vei înțelege că răbdarea și disponibilitatea de a face compromisuri sunt cheia unei relații ca pe timpuri, atunci putem fi fericiți. Împreună.

Nu te-ai săturat de singurătate? De nopțile în care stai și te întrebi ce va urma, oare ce fată va rămâne lângă tine până în ultima clipă? O ființă cu care să construiești o familie exact așa cum o visezi de când erai mic.. O femeie în adevăratul sens al cuvântului, o viitoare mamă a copiilor tăi. Te gândești, nu? Mai ales în momentele de singurătate deplină, de care fugi cât te țin picioarele. Cauți compania amicilor numai să nu rămâi doar tu cu tine și să o iei de la capăt cu întrebările..

eyes

Astăzi îți propun să ai răbdare și să fii sincer.

Iubești cu ochii sau cu mintea? Te simți bărbat. Atunci de ce nu-ți poți asuma responsabilitățile unuia și rămâi la visurile adolescentine? Nu te mai văita că nu găsești o fată bună, la locul ei, pentru că trebuie mai întâi să știi unde să te uiți, unde să cauți. Dar aici e numai alegerea ta – ce semeni, aia culegi.

Mă gândesc mereu la tine. Pur și simplu, mi te-ai instalat în creier ca un soft ce nu se dă șters. Nu am antivirus instalat, ai profitat de asta. Am momente în care mă surprind visând cu ochii deschiși la tine, la râsul tău, la mâinile și numele tău. Nici nu știu dacă îmi mai place.. De aceea am lăsat scrisoarea fără nume. Nu aș vrea să-l revăd rescris de bunăvoie și nesilită de mine. Dar să știi că mă gândesc la tine.

hate-being-bipolat-it-s-awesome

Mi-e dor. Câteodată, chiar mă cert cu mine pe tema asta. Mi se pare o banalitate înfiorătoare să duci lipsa cuiva pe care oricum nu ți-l dorești în viața ta. Îl vrei pe el, dar nu chiar pe el, ci schimbat. Și atunci? De ce să mai zic că mi-e dor de tine? De fapt, îmi lipsește un om căruia îi atribui chipul tău, dar alt caracter. Hmm..

Uite, am încercat. Primele rânduri sunt optimiste, iar câteva fraze mai încolo deja spun că nu prea te-aș vrea. Se pare că problema e la mine.. Eu nu am răbdare, nici nu mă văd făcând compromisuri. Nu, nici măcar în numele iubirii. Degeaba ai face tu, dacă eu nu mai vreau. Și nu mai vreau nimic cu tine. Cu nimeni.

Astăzi voi putea să adorm fără să mi te plimbi prin amintiri, să țopăi dintr-o emisferă cerebrală în alta. Îmi voi spăla creierul de tine, să-mi scot pata aia ce mi se pusese pe legătura dintre noi.

Respir.

troc-in-dragoste

Și vreau să știi că, dacă te simți când citești rândurile astea, da, tu îmi rămâi fără numele.. Dar vezi tu.. Sper să nu confunzi treburile și să faci un troc din dragoste devenind un porc. Cum vezi, nici mie nu-mi place să arunc cu noroi.

Și nu uita că te (re)cunosc..

boys

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: