SuperBlog

Autumn goals: opisicaneagra.ro, blogger partener SuperBlog 2017!

În urmă cu mai bine de doi ani, atunci când mi-am făcut blog cu .ro, nu știam ce mă așteaptă. Cu toate că sunt prin online încă de prin 2006, cu opisicaneagra, până în martie 2015 nu am luat chiar în serios treaba asta. Îmi scriam gândurile undeva și asta îmi era de ajuns. Apoi, când am intrat la Jurnalism, mi-am zis că ar trebui să-mi exersez pana mai des, într-un cadru cât de cât organizat. Așa că opisicaneagra.wordpress.com îmi devenise caietul de teme. Dar am vrut mai mult de atât, fără să știu însă ce înseamnă acest „mai mult”.

M-am aruncat în vâltoarea competițiilor de blogging, asta numai din dorința de a găsi subiecte, de a mă antrena, indiferent ce presupunea acest lucru. Așa m-am înscris prima dată la SuperBlog, ediția din primăvara lui 2015. Ceilalți scriau de zor pe grup, discutau notele, vorbeau despre contestații, iar eu abia învățam să îmi înscriu articolele în platformă. Și uite așa, an după an, cu ceva probe câștigate, cu ceva mai multă experiență, am ajuns să vă anunț că sunt din nou blogger partener SuperBlog!

Au început înscrierile pentru cea mai tare competiție de blogging din România – SuperBlog 2017!

Nu am cum să mă abțin să nu vă dau acest sfat prietenesc: cititorule drag, dacă ai blog și vrei să faci din asta un job full time în următoarele două luni (și un pic), înscrie-te la SuperBlog, ediția din această toamnă! Începând cu 1 septembrie, înscrierile pot fi făcute aici: https://super-blog.eu/register.

Pe lângă faptul că premiile puse în joc nu sunt deloc de neglijat (de la premii constând în produse sau vacanțe până la sume de bani în lei sau euro :D), SuperBlog adună mulți oameni faini la a sa vestită Gală (ce va avea loc în luna decembrie). Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți deja că în ultima luna a anului postez poze cu și despre bloggeri la Gala SuperBlog, dar și impresiile de după. Întotdeauna, dar întotdeauna, am plecat acasă cu zâmbetul pe buze, mulțumită de tot ceea ce am avut norocul să trăiesc alături de acești oameni minunați.

Bine, nu toți sunt numai lapte și miere, vă daț’ seama. Există invidii, nemulțumiri, că ăla de ce a luat mai mult, dar aia face greșeli gramaticale, dar eu de ce nu am câștigat nimic etc. Dar tu trebuie să știi ce vrei, de ce ești capabil și să nu te uiți în stânga sau dreapta. Ce e al tău e pus deoparte. Vei avea multe momente în care vei vrea să renunți, nu vei reuși să scrii la timp (poate), dar nu renunța. SuperBlog este o luptă în primul rând cu tine, nu neapărat cu ceilalți! 😉

PS: S-au făcut și niște update-uri în regulamentul competiției, unele dintre ele super-așteptate (cum ar fi cea cu contestațiile). Dacă vrei să afli detalii, click aici.

PS 2: Succes! Ne vedem în următorul anotimp! 😀

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: