SuperBlog

Spring SuperBlog 2020 a trecut… Prin pandemie

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că SuperBlog, cea mai longevivă competiție de blogging creativ din România, are un loc aparte pe blogul meu (și nu numai).

Chiar și înainte de a câștiga SuperBlog 2018, am fost de câteva ori blogger partener și m-am bucurat enorm de acest statut. Acum, „pensionată fiind”, am un și mai mare drag de oportunitatea aceasta de a rămâne aproape de competiție măcar în acest fel.

Spring SuperBlog 2020 – o ediție inedită cap-coadă

Cu bune, cu rele, iată că a luat sfârșit și Spring SuperBlog 2020. Adică ediția de primăvară, care a avut loc (ca în fiecare an) de la 1 martie până la sfârșitul lui aprilie.

După cum bine știm cu toții, lumea întreagă s-a confruntat cu o situație complet nouă: aceea de pandemie cauzată de coronavirus. Nici SuperBlog nu a scăpat neafectat. Unii sponsori s-au retras din competiție în ultimul moment, iar alții au ales să-și schimbe cerințele probei, adaptându-se noilor condiții*: cele de (auto)izolare la domiciliu.

*Am scris și eu la una dintre ele, cea a sponsorului Autonom.

Concurenții au fost și ei supuși astfel unui stres suplimentar. Nu te poți concentra la proiecte de casă, construcții sau călătorii, când știi că ești obligat să stai în casă. Sau, Doamne ferește, că tocmai ai rămas fără job sau nu ai cu cine să-ți lași copilul acasă, școlile fiind închise. Este un lucru bine știut că la SuperBlog poate participa orice blogger, de orice sex, vârstă, naționalitate sau chiar experiență. Important este să te asiguri că ești eligibil pentru înscriere, consultând regulamentul SuperBlog.

Felicitările mele merg către toți finaliștii (așa cum merg de fiecare dată), dar cu atât mai mult către ocupanții locurilor 1-10. Bănuiesc că nu a fost ușor. E drept că nici foarte greu (mai grea este ediția din toamnă), dar elementul nou – pandemia – sigur a adus, cum ziceam, o doză de stres în plus.

Iată și podiumul + Top 10:

Cătălina Popa, câștigătoarea ediției Spring SuperBlog 2020
#ConcurentBlogNota finală
1Cătălina PopaCătălina Popa1559
2Grațiela Teodora Florescu – VladGrațiela Vlad1551
3Alexandra – Anamaria CardelInefabil1539
4Răzvan DobreRăzvan Dobre1531
5Dana – Maria JugăursBibelou1527
6Daria ScripcaruCapsula cu idei1519
7Issabela CotelinSemaiÎntâmplă1516
8Cristina CofaruCristina Cofaru1516
9Olimpia SăpunaruAlma nahe(r)1515
10Almona ȚileaAlmona călătorește1513

Prima ediție SuperBlog fără Gală…

Din păcate, pe mine, la fel ca pe mulți alții, m-a întristat vestea că aceasta va fi prima ediție SuperBlog fără Gală… Din 2015, atunci când am participat prima dată la SuperBlog, nu am lipsit de la nicio petrecere de după competiție. Pentru că, dincolo de nervi, oboseală, frustrări, rămân emoții și prietenii legate în timpul acestor gale. S-o mai zic? Hai că o mai zic încă o dată: SuperBlog este o mare familie!

Asta a fost situația și am fost nevoiți să ne conformăm. Dar am rămas cu gândul la Gala SuperBlog 2020 din luna decembrie, atunci când ar trebui să petrecem și mai și, cât pentru două ediții și o pandemie…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!