Particip, nu asist!

Beth Hart. Sau pariu cu inima.

Beth Hart, artista internațională ovaționată la scenă deschisă de Barack Obama și Buddy Guy, va concerta pentru prima dată în România, pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitația VreauBilet. Aceasta anunță un show care în toată lumea se desfășoară cu casa de bilete închisă. 😀

bucuresti.blogalinitiative.ro concert-beth-hart

Cu un trecut demn de un star rock, comparată ca excese, dramă, talent și genialitate cu Amy Winehouse și Janis Joplis, Beth Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie.

Beth Hart mărturisește fără ocolișuri, de câte ori are ocazia, că a avut de reglat conturi cu mulți demoni din viața ei, a început să consume alcool de tânără, la 13 ani era deja la dezalcoolizare, la 20 de ani când sora sa a decedat din cauza unei complicații a virusului HIV, a început să lupte cu efectele drogurilor, alcoolului, depresiilor, ale deciziilor extreme, relațiilor nocive și a primit și diagnosticul de bipolaritate. Deși artista spune că moartea îi părea cea mai la îndemână salvare, se pare că destinul a avut alte planuri pentru ea, pentru că i-a scos în cale o dragoste nesperată ce a împlinit-o și a salvat-o…

Pariul meu cu inima, făcut tacit pe fundalul piesei preferate, Caught out in the rain:

E timpul să iei o pauză și să te gândești la tine. Să te auzi cum te bați și cum răzbat sentimentele prin fiorii porilor deschiși.

Te aud și mă chemi, dar nu mă liniștești. Ai demonii tăi. Trag de tine încolo și încoace, nu te lasă în pace. De ce?

Pariu că nu pățești nimic dacă te deschizi? Hai, desfundă arterele și împinge sângele cu putere înspre răsărit. Al sentimentelor.

Trage poarta grea pe care ai închis-o în urma ta, deschide-o și vezi cum e să respiri aer curat.

Aer umed. Miros de asfalt încins, stins. Ai fost prinsă în ploaie. De lacrimi, de vânt și furtuni. Tu cu tine, nimeni altcineva. Dezgroapă-te!

Elimină suspiciunea, el va veni. Și dacă mori, lasă, măcar iubești. Ai fost prinsă de vrajă.

Inimii mele.

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: