Aberații,  Comentez.,  Panseuri

Fuck you very much!

Mai demult, când credeam eu că-s micuță, mă ghidam după două zicale – Aparențele înșeală (asta pentru că, adesea, eram judecată după copertă) și Everybody lies (asta pentru că.. așa). Lipsa de experiență de viață m-a dat cu capul de pereți de foarte multe ori, dar mai mult naivitatea mea, încrederea mea în bunătatea oamenilor pe care i-am întâlnit și cărora le-am zâmbit sincer, cu ochi de copil – astea m-au determinat să am regrete. Da, știu, te dezamăgesc oamenii de la care ai așteptări prea mari pentru nimicnicia lor, dar când vrei să vezi lumină chiar și când e noapte în sufletul lor, cu ce ești tu de vină?

Da, toată lumea minte. Mai devreme, mai târziu, cu motive sau fără.. Iar faptul că, uneori adesea, gândesc prea mult, mă ajută. Da, pare uimitor, nefiresc,50f95482b3c8ca0200000017-medium dar așa e. Mă ajută să pun cap la cap niște lucruri și să-mi dau seama. Îmi dau seama că am crescut. Nu, nu am îmbătrânit! Am crescut frumos. Nu e nevoie să ai tâmple ninse ca să fii înțelept. Sau isteț. Ca mine. Da. M-am prins. *wink* Și nu știu dacă merită să mai scriu despre. Merită pentru că de aia scriu. Am o stare. Starea de scribo, -ere. Ca în liceu. Numai că acum a apărut și o bere în peisaj. Plus firul de păr alb. Din cap și din sprânceană. Nu (mă) judeca după copertă pentru că vei fi judecat fix la fel. De mine. Fuck you very much! – că mi-am adus aminte. Overthinking-ul m-a ajutat. Ieri, azi și întotdeauna. Plus instinctul. Sper să fie ultima postare de genul ăsta. Poate nu va fi, poate va fi. Asta depinde doar de mine.

Că am prea multe pe cap și nu știu cum s-au adunat
Și parcă toate orbitează în jurul lui, morții lui de rap
Și-mi vine să sparg, îmi vine să mă dau cu capu’..
Dacă nici eu nu am făcut ce mi-a fost dat, atunci cine dracu?

Vrei să asculți, nu ai pe cine. Te ai doar pe tine. Nu-ți lua țeapă! Oamenii întotdeauna vor avea interese ascunse (Dar tu de ce-mi zâmbești? Tu ce vrei să-mi iei? – pentru cunoscători). Fuck you very much! – că mi-am adus aminte. Urăsc chestii, cuvinte, situații, ca să nu urăsc oameni. Dar unii sunt ceva-uri, nu-s oameni. Uram faptul că gândesc prea mult. Și am zis de multe ori că dacă eram puțin mai proastă, eram fericită. Proastă, nu naivă, nu bineintenționată, nu openmind, nu jovială. Astea-s apanajul unui suflet inocent încununat de o personalitate puternică. Nu toți își permit, nu toți își asumă. Dar toți pretind. Fuck you very much, btw.

1cfb8c94c1b0cde1022e99a76a30b88a

Dar, ce să vezi? Nimic din toate astea. Azi sunt cea care urăște. Mâine nu. Mâine am alte greșeli de făcut în drumul către perfecțiune. Dau cu pace! God bless America! Sișu liber! :)))

 

Comments

comments

2 comentarii

 • merluciu

  Esti prea buna (in mai multe sensuri). Pacat de rezultat, ca nu e vina ta. Stai sa vezi cand ajungi in locul alora (fara sa stii, ca doar nu intentionat).

  • Pisica Neagră

   Din ce scriu eu aici, nu ai cum să spui că sunt prea bună sau prea acră. Trebuie să mă cunoști. Și dacă m-ai cunoscut și tot spui asta, mulțumesc.
   Rezultatul? Ce rezultat? Nici măcar nu am tras linie undeva.
   Dacă ajung în locul ălora și nu știu, nu mă va afecta, căci nu voi ști. Dacă ar fi să zic/fac ceva pe undeva, îmi asum la o adică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: