Advertoriale (s)toarse

Magazinul oamenilor de la țară este Ogorul

Îmi place să spun despre mine că sunt de la țară, deși, cel puțin în ultimii 10 ani, mi-am tot făcut veacul prin Bucureștiul meu frumos și capitalist. Îmi plac țăranii adevărați, oamenii cu frica lui Dumnezeu și extrem de harnici. Țăranii care, încă, ne dau nouă să mâncăm.

„Am respect pentru țărani ce nu se dau altceva.”

Scurt și cuprinzător versul, nu? Dar hai să nu cădem în latura aceea în care viața la țară e numai cum vedem în pozele lui Sorin Onișor, frumoasă și ruptă dintr-o altă lume, parcă de basm, cu prispe proaspăt văruite, animale grase și bine îngrijite, belșug picat din cer. Veșnicia s-a născut la sat, dar trebuie și ea întreținută. Viața la țară înseamnă mult efort, muncă serioasă.

Bătrânii în putere, dar și tinerii care au ales să rămână pe meleaguri rurale au nevoie de ajutor, iar tehnica (wewewe-ul cum s-ar spune) vine în întâmpinarea nevoii lor de tehnologizare. Astfel, în 2015, a luat naștere magazinul online ogorul.ro – un site performant în care navigarea este foarte intuitivă și plăcută. Inspirat nume, mai ales pentru ceea ce oferă: produse, servicii și soluții profesionale pentru agricultură și produse care acoperă toate nevoile pentru casă și grădină. Astfel, poți găsi pe același site de la motosape la cazane pentru țuică, de la tocătoare de crengi până la bulbi de flori.

ogorul-ro-o-pisica-neagra-2

S-au inventat atâtea lucruri faine pentru ușurarea muncilor de pe ogor, încât e și păcat să nu-ți iei tot ce ai nevoie pentru a-ți face viața mai ușoară. Pot să fac asemănarea între spălatul la mână de pe timpuri și mașina de spalat automată cu 13 programe de spălare, plus prespălare și uscare. Se mai compară efortul depus în cele două cazuri? 🙂

Timpuri noi, origini străvechi – Ogorul înseamnă țărână, pământ, câmp, lan. Adică tot.

ogorul-ro-o-pisica-neagra-3

Dacă te uiți prin site și arunci o privire printre categorii, ai să vezi că poți găsi unelte de calitate, nume de firmă cunoscute în acest domeniu, iar prețurile-s mai mici decât ceva de la o furnică. 😀 Așa am auzit, nu mă pricep chiar atât de bine la astea. Daaaar. Recunosc reducerile de la o poștă. :)) Apropo de poștă, atunci când faci o comandă de pe ogorul.ro, timpii de răspuns sunt scurți, iar serviciile de livrare își fac treaba cu profesionalism.

Ceva ce mi se pare foarte interesant este faptul că poți obține finanțare. Yep, în cazul în care ești la început de drum, ești un legumicultor și nu ai mulți bani pentru investiție, poți lua finanțare de la Magazinele Ogorul. Plus că tot aici găsești servicii de consiliere pentru obținerea unor culturi de calitate, cu producții mari.

Sinceră să fiu, mă bucură să aflu atâtea lucruri despre agricultură, despre utilaje de muncit pământul, de a obține recolte bogate în toamnele astea pe care eu le iubesc atât de mult… 🙂 Am curtea mea la țară, acasă la mine, și mă văd retrasă la pensie acolo, cu multe pisici prin preajmă, cu vreo doi căței și păsări de curte. Cu o grădină cu flori, frumos amenajată în fața casei, iar pe ogor vreau să plantez pomi fructiferi, să am livada mea de om gospodar. 😀 Pruni, vișini, cireși, gutui, meri și peri. Dap. 😀

De toate. Pentru mine și nepoți.
De toate, pentru toți.

logo

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: