Particip, nu asist!,  Playlistul lunii

„România este mai mult decât o țară, este o lume.”

Nu-i așa că vă place Craiova? :)) Eu am fost de curând și tare aș mai da o tură pe acolo cât mai curând posibil! 😀

Vreau să cânt în Sala Filarmonicii Oltenia (pe care nu am avut ocazia să o vizitez), vreau să aud oamenii din jur fredonând „Fermecata dansează”, uitându-se la mine cum fac „Înconjurul lumii” cu sufletul prin Craiova mea dragă. 🙂

De unde atât avânt, vă întrebați? Păi, Trupa VUNK concertează pe 25 mai în Craiova, iar eu țin neapărat să fiu acolo! 😀

Vunk in Craiova

Mai întâi de toate, vreau să-i urez live La mulți ani lui Cornel Ilie pentru că fix pe 25 mai împlinește 39 de ani! 😀 Șiii.. aș mai vrea să am o fotografie cu el cu care să mă dau mare aici, în fața voastră, în postarea pe care o voi scrie după concert. 😀 Buhahahha!

Din o mie de gânduri ce ma chinuie si nu ma lasa sa dorm uneori

Cel mai tare ma doare ca noi ne-am iubit doar de o mie de ori!..

Concertul din Craiova este ultimul dintr-o serie de șase și face parte din turneul acustic „Înconjurul lumii”.

craiova.blogalinitiative.ro Vunk-Turneu-Inconjurul-lumii

Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de către aceștia, că „România este mai mult decât o țară, este o lume”.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții Autoportrete, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din București, în luna mai a anului trecut.

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit și s-au reîndrăgostit de ele. „Pleacă”, „Scapă-mă de Ea”, „Așa și?!”, „Prăjitura cu Jeleu”, „Numai la Doi”, „1000”, „Dau Alarma” și celelalte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ați mai auzit și vor aduce un surplus de magie și emoție întregului eveniment.

La finalul turneului, colecția de visuri însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei. Până în prezent, peste 8500 de oameni au luat parte la concertele din turneul „Înconjurul lumii”. Haideți să creștem călătorind împreună!

Când îi aud cântând, am o stare de bine și mă gândesc automat la perioada adolescenței, la videoclipurile lor haioase și ieșite din tipar. 🙂

Nici nu mai contează că e VUNK sau Vank, e luni, 25 mai, între orele 19:oo și 22:00, la Filarmonica Oltenia din Craiova. Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga țară, dar și online pe www.iabilet.ro.

Parcă vă și aud: Fermecata dansează!… 🙂

PS: Postarea asta este o „Baladă pentru o minune”. 😉

 

Comments

comments

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: