SuperBlog

Sunt blogger partener Spring SuperBlog 2017! Din nou. Parol!

E incredibil cum trece timpul.. Unde gonește el așa, oare? Parcă ieri jurizam cele două probe pentru Residence Hotels sau făceam ultimele pregătiri pentru gală.. Și iată-mă acum, la final de februarie, zâmbind la gândul (re)întâlnirii cu bloggeri dragi, la început de mai.. Da, am bucuria să vă anunț că sunt (din nou) blogger partener SuperBlog, de data aceasta în ediția de primăvară, Spring SuperBlog 2017!

Au început înscrierile!

Insistențele viitorilor concurenți au condus către deschiderea porților mai devreme! 😀 Dacă ai un blog (atenție, să nu fie unul nou, creat special pentru acest concurs), te poți înscrie deja aici.

Mai multe detalii despre (noii) sponsori, despre noutățile din regulamentul competiției, dar și lista actualizată a bloggerilor parteneri, puteți găsi aici.

Ce a însemnat SuperBlog pentru mine?

Am mai spus-o de câteva ori pe aici, dar îmi face plăcere să-mi amintesc de începuturile mele într-ale competiției. În martie 2015 (pe 2 spre 3), mi-am mutat toate gândurile de pe wordpress pe domeniu propriu. Acela a fost momentul în care am știut că asta trebuie să fac: să scriu și să scriu.

În căutare de subiecte, am descoperit pe alte bloguri că au început înscrierile pentru SuperBlog și am intrat să văd despre ce este vorba. Nu am înțeles mare lucru la prima vedere, dar știam că există o cale de a începe să scriu despre orice. Un exercițiu continuu, un antrenament, dacă vreți. Habar nu aveam să scriu un advertorial (am făcut Facultatea de Jurnalism, Comunicare și Relații Publice, dar specializarea Jurnalism, nu am insistat pe publicitate).

La prima probă m-am aflat pe ultimul loc și nu-mi venea să cred. Eu știam ce pot și de ce sunt în stare. Nu m-am descurajat, am înțeles imediat că trebuie doar să mă adaptez regulilor și să muncesc mai mult. Am luat totul ca pe o joacă și am continuat pe acest drum. Pe lângă premiile câștigate, am avut multe de învățat: despre mine, despre ce se întâmplă și pe alte meleaguri blogosferice, dar și despre anumite limite pe care noi înșine ni le putem pune sau depăși.

Bineînțeles, răsplata a fost și ea pe măsură. Am mai zis asta, o spune toată lumea: cele mai importante sunt legăturile pe care le creezi în timpul concursului, dar și după Gală. Clișeele devin clișee tocmai pentru că sunt adevăruri general valabile:

SuperBlog este o competiție cu bloggeri, despre oameni.

O să te consideri neîndreptățit, o să zici că ai scris mai bine decât ceilalți care au și câștigat, vei spune că renunți, gata! Dar trebuie să știi că această competiție este numai despre tine în lupta cu tine! Cu termene-limită, cu subiecte grele ce-ți vor pune creativitatea la zid, cu panică la înscrierea articolelor în platformă (la 23:59, ăfcors), dar cu muuuhultă mândrie la final. Căci veți intra mai mici și veți ieși mai experimentați din acest proces. Așa că..

Da, a venit vremea să-ți scoți un blog din bârlog! 😀

Yuppyy! Mult succes tuturor! De-abia aștept să ne (re)vedem la Gală! Da, pe 6 mai vom fi la mareeee!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!