SuperBlog

Spring SuperBlog 2021, ediția care ne aduce din nou împreună!

După ce, anul trecut, am fost nevoiți să stăm acasă (deh, carantină!) și după o Gală online, ediția Spring SuperBlog 2021 ne aduce din nou împreună!

Daaaa, vom avea din nou o Gală SuperBlog ca la carte. Sau a la carte, depinde. :)) Dar, până acolo, vreau să vă povestesc câte ceva despre ce s-a întâmplat în aceste două luni de competiție.

Cum a arătat podiumul Spring SuperBlog 2021?

Ediția de primăvară a competiției de blogging creativ SuperBlog a început și în 2021, la fel ca în fiecare an, pe 1 martie. Aceasta s-a desfășurat pe parcursul a două luni și a adunat laolaltă branduri dintre cele mai pestrițe: de la Kärcher sau Franke, până la Evernisaj, Librarul cu papion și Litoralul Românesc. Deja ne-am obișnuit cu o listă de sponsori extrem de ofertantă din partea organizatorilor. ^_^


Despre motivele pentru care merită să te înscrii în SuperBlog, am scris aici.


Cât despre superbloggeri… Ei bine, nu știu cum resimt ei competiția, dar eu văd că devin din ce în ce mai buni. Aici, referindu-mă la cei cu vechime în SuperBlog. Iar cei ce aleg să se avânte în luptă pentru prima sau a doua oară nu se lasă deloc mai prejos și vin cu forțe noi și un suflu proaspăt.

Podium? Despre podium mă întrebați? Păi, el nu a adus chiar mari surprize:

Deși nu o cunosc decât pe Diana, am interacționat sporadic cu blogurile celoralte două fete și mi-am zis că da, și-au meritat locurile în fruntea clasamentului. Felicitări vouă, fetelor, și felicitări tuturor finaliștilor! Știu (clar!) :)) că este un drum greu, dar al naibii de satisfăcător. Mai ales când știi că, finalist fiind, îți asiguri un loc la Gala SuperBlog. Și că tot a venit vorba…

Aveeeem din noooou Gala Spring SuperBlog!

Nu vă spun cât de mult m-am bucurat atunci când am citit mesajul Claudiei, postat pe grupul SuperBlog, prin care ne invita la gală:

Vă invităm să petrecem împreună week-end-ul 11-13 iunie 2021, la Hotel OPAL din Cap Aurora.
Sâmbătă, 12 iunie, începând cu ora 18:00, ne reunim pe terasa hotelului pentru a-i cunoaște și aplauda pe laureații competiției Spring SuperBlog 2021.
Mai, mai să încep să țopăi prin casă de fericire! Așa că am purces imediat pe mail și m-am înscris pe listă. Așadar, ne vedem acolo. Merg să probez niște costume de baie. Nu de alta, dar este prima gală pe care o petrecem în IUNIE pe malul mării. Superb! Absolut superb!
Nu uitați să vă abonați la canalul meu de YouTube. Știți de ce, nu? Normal, că vă am dăștepți. Vin cu vlogul de la mareeee! Până una-alta, vă las cu o gală de acum ceva ani. Pa, paaa!

Comments

comments

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: