Particip, nu asist!

Ziua partenerului SuperBlog.

Anul acesta a început bine. Mi-am luat „punctro” și m-am apucat de treabă. Pe 2 martie, am aflat că există un concurs de blogging. Am ridicat o sprânceană și, simțindu-mi ambiția stârnită, m-am înscris pe SuperBlog. Am început cu un articol în care am anunțat înscrierea mea la Spring SuperBlog 2015, pentru ca apoi să aflu prima probă, apoi pe a doua și tot așa. Am scris, am avut idei și idei, unele mai inspirate, altele mai puțin apreciate, dar toate mi-au fost dragi. M-am bucurat de fiecare subiect în parte și am încercat să fac abstracție de partea de promovare propriu-zisă, scriind mai mult pentru mine, pentru cititorul meu, așa cum am simțit eu în momentul în care deschideam fereastra blogului și apăsam „Adaugă articol nou”. Am postat și de pe telefon, în condiții mai nefavorabile scrisului (frrrig, ploaie, net slab), dar adrenalina pe care o resimțeam în momentele alea m-a făcut să merg mai departe. Am depășit termenul limită în cazul unei probe (cu asta, poate două) 😀 , deși îmi propusesem să am 0 (zero) penalizări. Poate data viitoare! Pentru că va exista o șansă și la edițiile viitoare, o să-mi ascut gheruțele și-mi voi regla mai bine „portavocea”. 🙂

Astăzi, vreau să scriu despre ziua mea de superblogger, pentru că vreau să aveți la anul ce să scrieți despre mine la proba asta. :)) Pentru că sunt și mă simt unul dintre superbloggeri – am scris până astăzi la toate probele, am trăit senzații noi, am descoperit oameni speciali (sună clișeistic, dar chiar așa se întâmplă), grupul SuperBlog este unul dintre puținele pe care intru frecvent, iar emoția dinaintea primirii notelor mă trimit înapoi în timp – eu, stând în fața unui avizier, căutându-mi numele pe lista notelor la examenul de capacitate, bacalaureat, examene la facultate…

Tot astăzi, scriu despre Ziua Partenerului Superblog – eu optez pentru 1 Martie. Prima lună a primăverii ne adună toate speranțele pierdute prin nămeții de peste iarnă, ne face mai încrezători în forțele proprii și mai deschiși. Au trecut deja trei luni de la concediul sau vacanța de iarnă, așa că o nouă ieșire până la munte nu strică nimănui, ba chiar este recomandată. În acest sens, sponsori se pot găsi, așa cum s-a întâmplat de data asta la Spring SuperBlog. În ziua de 1 Martie putem sărbători împreună cu prietenii noștri, bloggeri parteneri, atât femei (ca întotdeauna), dar și bărbați (ca superbloggeri). Și toată lumea-i mulțumită!

super-blog.eu header2-1024x458

În privința partenerilor media pe care i-aș alege și cu care sunt convinsă că aș colabora foarte bine, ar fi cel puțin două nume de menționat: TVR2 și comunicatedepresa.ro. Opțiunile sunt lesne de înțeles atunci când afli că sunt jurnalist (freelancer, deocamdată). Promovarea acestui eveniment ar fi înlesnită de notorietatea colaboratorilor, respectiv sponsorilor, ambele părți implicate în organizarea lui ieșind, în cele din urmă, câștigătoare.

super-blog.eu parteneri-media

Uite că am ajuns și aici, la finalul ultimei postări. Din concurs, că de scris nu mă las, orice ar fi! Așadar, ne citim și data viitoare!


#10. Particip cu acest articol la ultima probă a Spring SuperBlog 2015.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: