București cu blocuri gri,  Playlistul lunii

16 ani de când „B.U.G. Mafia prezintă CASA” – 20.02.2002

Că sunt fană B.U.G. Mafia nu mai e o noutate pentru nimeni. Cel puțin, pentru cei care, cei care mă cunosc. :)) Că sunt fană B.U.G. de copilă, iar nu e noutate.

Poză realizată pe 27 mai 2017, înainte de Mega-Concertul semnat de B.U.G. Mafia la Arenele Romane, București – „Românie, fă gălăgie!”

E-o poveste fără sfârșit..

Am mai zis: atașamentul acesta față de ei trece orice barieră ce ține de evoluția lor muzicală, de peisajul actual la hip-hopului românesc, de orice altceva. Pentru că este vorba despre amintiri de suflet construite pe fundalul sonor al celor de la B.U.G. Mafia.

Am ales să vorbesc (din nou) despre acest subiect pentru că astăzi, 20 februarie 2018, se împlinesc fix 16 ani de când „B.U.G. Mafia prezintă CASA”.. lor de discuri. :))

B.U.G. Mafia prezintă CASA

CASA a fost înființată în anul 2001, iar un an mai târziu apare pe piață albumul ce conține piese semnate de B.U.G. Mafia în colaborare cu nume precum XXL & 10 Grei, Villy, M&G, Anturaj, Mahsat, Nico, Mario și Luchian.

Piesa care a promovat albumul a fost „Cine e cu noi”, cu Nico pe refren și Leonard Doroftei și Marius Lăcătuș în videoclip.

Îmi amintesc și acum când am ascultat-o prima dată în discoteca de la țară, era abia apărut albumul, nu recunoscusem piesa din prima. Apoi am auzit vocea lui Uzzi și am înlemnit. M-am uitat la Alinu meu (DJ pe-atunci) și râdea. S-a prins că tocmai ce mi-a făcut o mega-surpriză. 😀 Am țâșnit spre el țipând cuuuum? Ce e asta? Și îmi flutura caseta prin fața ochilor. În mai puțin de o lună, primeam albumul cadou de la el atunci când am împlinit 15 ani..

Îngeri pierduți..

Acum, muulți ani mai târziu, lucrurile s-au schimbat radical din cele mai multe puncte de vedere.. Nu insist, spun doar că înțeleg mult mai bine versurile lui Caddy atunci când spune:

Pentru mine, familia a însemnat
Mama mea, frații mei cu adevărat.
Niciodată n-am uitat, îngerii nu m-ar lăsa
Să uit de unde vin și de ce-mi bate inima..

Îmi plăcea și atunci, o ascult și acum.

Mai multe detalii despre album găsiți aici.

Audiție plăcută! Normal.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!