SuperBlog

5 principii de bază în construirea unei colaborări de durată

Indiferent că vorbim despre un cuplu sau despre o colaborare cu un partener de afaceri, o relație are nevoie de câteva ingrediente esențiale pentru a se dezvolta armonios și a rezista în timp.
Construind o paralelă între general și particular (colaborarea cu Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro), astăzi îmi voi concentra atenția pe relația dintre un cumpărător și un retailer online de materiale de construcții.

5 principii de bază în construirea unei colaborări de durată

Atunci când vine vorba de construirea unei relații de durată, există câteva elemente care, amestecate în doze potrivite, formează un material asemănător unui adeziv de rigips. Acesta va lega trainic plăcile de comunicare între cumpărător și vânzător, realizând un înveliș de protecție a parteneriatului dintre aceștia. 🙂

1. Încrederea este de departe cel mai important aspect al oricărei relații. Nu putem avea o colaborare de durată cu cineva care nu ne inspiră încredere sau care nu se ține de promisiuni. Așadar, pentru a avea un business de succes, trebuie să îți respecți clientul și să-i oferi ceea ce i-ai garantat că va primi, atunci când ți-a pășit pragul (fie el și virtual).
Se întâmplă de multe ori să ne încredem într-o reclamă bine realizată, iar la final să rămânem dezamăgiți. Poate ți s-a întâmplat deja să comanzi un lucru și să primești cu totul altceva sau de mai proastă calitate. În final, constați că ajungi să scoți din buzunar mai mulți bani decât ai calculat inițial. La fel se întâmplă și cu meseriașii sau depozitele care îți recomandă un anume produs din diferite considerente (comisioane, produse care sunt pe stoc și trebuie rulate).
Trebuie să ai în vedere că nu întotdeauna recomandările primite de la meșteri și constructori sunt bine-intenționate sau au în vedere și bugetul de care tu dispui. De aceea, este recomandat să apelezi un broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții.

2. Seriozitatea aduce cu sine numai beneficii, mai ales pe termen lung. Este foarte posibil ca „de azi pe mâine” să ți se pară că o anumită soluție îți aduce profit imediat, dar vei vedea apoi că o colaborare de succes înseamnă fidelizarea unui client, respectiv alegerea aceluiași business pe viitor. Atunci când fiecare parte își respectă responsabilitățile cu seriozitate, se câștigă timp, iar acest lucru conduce automat la o creștere a eficienței.
Atunci când cumperi totul dintr-un singur loc (așa cum este site-ul vindem-ieftin.ro), economisești timp, energie și mai ales bani (totalul necesarului de materiale fiind mai mic decât în depozitele clasice și hypermarketuri).

3. Respectul se câștigă, dar, în aceeași măsură, acesta trebuie oferit din start oricărui partener de discuție.
Atunci când vine vorba despre cumpărăturile online, este foarte important să știi că ai posibilitatea să compari ofertele pe care le ai deja de la alți furnizori, astfel încât să faci cea mai convenabilă alegere. Iar faptul că vindem-ieftin.ro îți oferă această oportunitate este o dovadă de respect față de client. Poate fi calculată ca o „bilă albă” și în dreptul încrederii.

4. Profesionalismul reprezintă atuul business-urilor de succes. Lucrezi profesionist, ai succes. Ai succes pentru că ești profesionist. Deviza vindem-ieftin.ro: clienți mulțumiți. În acest sens, aceștia oferă consiliere gratuită. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Personalul este pregătit să-ți răspundă oricăror întrebări legate de produsele de care ai nevoie: de la gresie, faianță, țiglă metalică și uși de garaj, până la polistiren Caparol sau ferestre ADF.

5. Transparența tranzacțiilor, a ofertelor și mai ales a faptului că alte persoane au cumpărat servicii înaintea ta și au fost mulțumiți, îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru stabilirea unei noi colaborări. Un client satisfăcut atrage după sine alți viitori cumpărători. Echipa vindem-ieftin.ro răsplătește cu o reducere de 100 ron la orice comandă toți clienții care le trimit o recenzie video cu momentul livrării produselor.

 

E greu să găsești un mix bun.

Cele 5 principii amintite sunt strâns legate între ele, astfel că nu putem vorbi despre o echipă profesionistă fără ca aceasta să fie caracterizată de onestitate. La fel cum nu ne putem aștepta să primim încredere fără a oferi o transparență totală.
E greu să găsești un mix bun, așa cum spune versul unei piese. Dar se pare că oamenii de la Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro l-au descoperit. Pe lângă cele amintite mai sus, aceștia au trei show-room-uri (Ploiești, Focșani, Râmnicu Sărat), dar asigură transport în toată țara. Scapi astfel de grija (și costul) livrării, aspect de care se ocupă retailerul. Și da, totul se întâmplă exact așa cum vă promit: în timp util, în condiții sigure, dovada cea mai bună fiind chiar imaginile video trimise de clienți la primirea comenzii și recenziile de pe site.

În concluzie, „ieftin” nu înseamnă produse de slabă calitate.


#Proba4 SuperBlog | Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi by Vindem-ieftin.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: