Advertoriale (s)toarse

6 puncte de (pe)trecere de la Airsoft la Airsoft6

În goana asta nebună de colo până colo, nu uit să mă joc. Da, da. Fix ca mâțele alea de stau toată ziua în pat și nu ai spune că mișcă vreo lăbuță și, când ți-e lumea mai dragă, pac! o iau la goană prin toată casa, debordând de energie.

Energie? A zis cineva energie? Dacă da, atunci mi-au spus pe numele mic. Mijlociu. 😀 Eu chiar mi-s o fire activă și, deși nu mai am timp de activități extracurriculare, îmi mai arunc câte un ochi pe ce a mai apărut în materie de jocuri. Mai ales când vine vorba despre airsoft. 😀

Ia să dăm noi milităria jos din pod!

army-jacket-airsoft-game

Acum, ca să înțelegi mai bine despre ce vorbesc eu aici sau în titlu, trebuie să-ți spun că:

 1. Airsoft este un joc în care se simulează un conflict militar. Dacă ai jucat măcar o dată în viața ta Counter Strike sau Delta Force, înseamnă că știi automat despre ce vorbesc. Imaginează-ți că acum trăiești pe pielea ta experiența de pe serverele de CS, nu te bannează nimeni și nici nu îți dă mute atunci când te enervezi că ți-ai luat o bilă în cap. Apropo de asta..
 2. În genul ăsta de joc se utilizează echipamente ce sunt menite să replice echipamentele militare. Replicile (niște arme airsoft) au drept muniție bile din plastic de 6 mm. Moamă, treaba asta mi se pare foarte tare! Mai ales dacă ești pasionat de arme sau adrenalina unui război aproape real.
  • airsoft6-ak-47

    G&P AK 47 Tactic
 3. Poate te întrebi unde te poți desfășura în voie în genul ăsta de joc. Păi, na. Îți dai seama că organizatorii s-au gândit la asta și au realizat niște hărți. Să vezi suspans când ai vrea să dai headshot prin zid, dar nema coduri de cheatuit. 😀 Așadar, acțiunea acestui joc se petrece de obicei în locuri special amenajate sau în foste fabrici/uzine/unități militare ce au devenit ruine. Eu nu mă gândesc decât la faptul că, după ce mă joc de-mi sar cojoacele army de pe mine, pot să fac o ședință foto de mamă, mamă.. :))
 4. Ca să-ți faci și mai bine o idee despre cum arată armele, găsești pe canalul de YouTube Airsoft6 prezentarea amănunțită acestora, dar și alte chestii interesante, cum ar fi câteva reguli ce trebuie știute înainte de a păși pe terenul de airsoft, sfaturi pentru iarnă sau de ce este importantă calitatea bilelor de airsoft.

Iete o prezentare generală a ceea ce înseamnă un joc de airsoft în cadrul unui club de airsoft:

 1. Bineînțeles, ca orice jucărie, fie ea și mai serioasă, se poate strica. Nu-i baiul mare – pe lângă echipamentul necesar, consumabilele aferente și o percehe de ochelari speciali de protecție (pentru un minim de protecție asupra ochilor), mergi la magazinul specialiștilor airsoft și te rezolvă ei. Plus că site-ul Airsoft6 face posibilă discuția directă cu reprezentanții magazinului, prin opțiunea de chat online. 😀 Te duci acolo, zici helău, am venit și eu să-mi repar jucăria și, garantat, nimeni nu va râde de tine. 🙂
 2. Șiiii.. Ca să fie treaba treabă, că lucrul în echipă este mai stabil, Airsoft6 este partener cu Airsoft Club Constanța, tohocmai de la malul mării. :>

Hai că te-am făcut curios. Mergi matale frumușel pe site-ul lor și vezi acolo o groază de alte chestii, tot ce înseamnă acest mod de a-ți descărca nervii, de a trăi adrenalina unui joc live sau de a câștiga pe bune războiul în fața inamicului tău nr. 1 de la job. Muhaha.

Who’s in? 😀 Am fugiiiiiit.. *fire in the hole*

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: