Frânturi de suflet

7 ani de la lansarea videoclipului „Cât poți tu de tare” – B.U.G. Mafia

Undeva pe la sfârșitul lui 2010, pe 27 decembrie, mergeam prin zăpadă să particip la filmarea unui clip B.U.G. Mafia. Parcă nici nu-mi venea să cred că, după atâția ani de „fanatism”, voi avea șansa să-i văd la treabă. Și asta la numai un an după ce-i văzusem la evenimentul aniversar: 10 ani de la concertul de la Sala Polivalentă din martie ’99, concert pe care l-am văzut în direct la Pro TV. Văzând cât de mult îmi plac, încă de pe atunci mi-am zis eu mie:

Mafia pe viață! Frați, de fapt!

Îmi amintesc și acum momentul în care i-am văzut pe platoul de filmare – un club (Kristal Glam Club), oameni mulți, mafioții printre ei. Bucățile lui Caddy și Uzzi se filmaseră deja, mai avea Tataee de tras. Am tresărit. Am simțit cum mi s-a mișcat sufletul din piept în gât. M-am bucurat de fiecare moment, deși am stat cumva retrasă. Îmi place să mă uit la clip și să-mi văd șapca roșie prinsă în diferite cadre.

Piesa Cât poți tu de tare a fost realizată în colaborare cu Bodo de la Proconsul, iar personajul principal în clip este luptătorul de K1, Daniel Ghiță.

Lansarea clipului a avut loc chiar în noaptea de Revelion. Era 2010 spre 2011. Și avea să fie ultima trecere dintre ani petrecută alături de tatăl meu.. Eu am ascultat piesa asta pe repeat și nu a zis nimic. Aveam vreo 24 de ani atunci, știa că de la vreo 12 îi ascult.. Ce era să mai zică? 🙂

De atunci, de fiecare dată când aud piesa Cât poți tu de tare, îmi amintesc de faptul că sunt puternică. Pot trece peste absolut orice obstacol în viața mea. Pentru că am crescut într-o familie frumoasă. Cu neajunsuri, cu lipsuri, dar cu multă dragoste și grijă. O familie.

Au trecut 7 ani de la lansarea videoclipului „Cât poți tu de tare” – B.U.G. Mafia

Și tot atâția ani de când tata nu mai este printre noi. Îl simt de multe ori cum îmi așază o mână pe umăr și îmi dă curaj, încredere că pot întreprinde absolut orice visez. Dar eu pe ei îi visez.. Pe el și pe Alinu meu. Mi-e dor de ei! Și stau de multe ori și-mi imaginez viața cu ei aici. Din nou. Neîntreruptă de.. pierderi. Nu mai pot scrie, am un nod în gât. Nu aș vrea să plâng. Tu trebuie să râzi, să fii fericită!

Cât pot eu de tare? Când zic că nu mai pot, văd că, de fapt, mai pot un pic..

PS: Am mai vorbit despre acest clip și în articolul despre tatuajele mele.

PS2: Pe 17 martie, la Arenele Romane, va avea loc un concert B.U.G. Mafia foarte special pentru mine. Cu doar 4 zile înainte de ziua mea, voi primi cel mai frumos cadou. Nimic nu e întâmplător.. Și visele chiar devin realitate.

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: