Fabrica de poezie

Fabrica de Poezie s-a mutat (cu totul) în online!

Nu prea v-am povestit pe aici despre proiectul meu drag Fabrica de Poezie. Dar, dacă suntem prieteni pe Facebook sau mă urmăriți pe Instagram, cu siguranță ați auzit de el.

Fabrica de Poezie Vol. 16, al doilea eveniment pe care îl organizăm online!

Sub umbrela Fabrica de Poezie ne adunăm noi, iubitorii de versuri, pentru a recita. Sau „a poezi”, cum îmi place mie să spun. Proiectul a luat naștere anul trecut, într-o seară de ianuarie, atunci când am rostit această sintagmă. Inspirată fiind de Ziua Culturii Naționale și de locul unde se vor desfășura întâlnirile noastre lunare, am setat: 15 ianuarie 2019 – Fabrica de Poezie Vol. I.

De atunci ne-am tot văzut, am purtat tot felul de discuții interesante, am descoperit mulți oameni talentați. Le mulțumesc și aici prietenilor implicați, care au venit de fiecare dată (aproape) atunci când au putut. Le mulțumesc și celor care, odată ce ne-au descoperit, nu ne-au mai părăsit. Și celor de la club fabrica, nu în ultimul rând, pentru că ne-au găzduit într-un loc cu un vibe aparte. Dar cam atât cu astea! 😀

Ce voiam sa vă spun aici, de fapt, era că volumul cu numărul 16 al #FdP va avea loc online, ca și cel din martie. Motivul? Bănuiți toți. :))

Eniuei, pandemie, pandemie, dar noi nu ne lăsăm de poezie! :))

Așa că ne vedem mâine, luni, 13 aprilie 2020, pe la 18:30, pe zoom.us. Dacă dați going sau interested aici, veți primi notificări despre întâlnirea noastră. Adică despre momentul când voi posta linkul de acces. A! Era să uit un lucru extrem de important! Ne vom vedea în pijamale! 😀

Dacă vreți, puteți intra în Grup Fabrica de Poezie (pentru mai multe discuții) sau ne puteți ajuta cu un Like dat paginii. ^_^ Thankieees!

Revin cu impresii și înregistrarea. De aveți timp și chef, puteți să aruncați un ochi pe clipul de mai jos, ca să vedeți cum ne-am poezit data trecută. Și nu uitați, #StămAcasă.

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: