Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

Lista mea de dorințe 2.0(17) – Wishlist 2017

Așa cum am zis în articolul anterior, cel cu Horoscopul 2016 (cum mi-a mers în dragoste, sănătate și carieră anul trecut), astăzi revin cu așa-zisul plan pentru 2017: ce mi-am propus să fac în următoarele 12 luni?

Wishlist 2017

Sau lista mea de dorințe updatată, revizuită și adăugită. :)) Mai am o variantă de wishlist aici pe blog, dar aceea conține chestiuni mai generale așa. Bine, sunt și specifice, dar nu le-am gândit ca având un deadline. Mi-am înșirat pur și simplu câteva zeci de dorințe pe care aș vrea să mi le îndeplinesc într-o viață. Din cele nouă. :))

Așadar, consider că o listă cu bulbișori drăguți m-ar ajuta în contorizarea reușitelor anului 2017. Îmi voi scuti audiența de articole de tipul celui anterior și voi scrie la subiect: am făcut aia și aia, p-asta o las pentru 2018, asta nu mai e valabilă etîcî.

Să călătoresc în afara țării.

Au trecut doi ani de când nu am mai poposit pe meleaguri străine și nu mi se pare corect. :)) Trebuie să mai ajung prin Sicilia și, dacă îmi va permite buzunarul, și prin Grecia (în premieră).

LE: Pardon, mi-am amintit că fix Revelionul trecut am fost prin țările calde (altele decât cele două zone amintite). E clar, mă lasă memoria. :)) Dar tot vreau Sicilia și Grecia. 😀

opisicaneagra-sicilia-b
O pisică neagră în Sicilia

Să fac un tur al țării într-un concediu.

Gen, să plec din București, să urc spre Bucovina, apoi Cimitirul Vesel din Săpânța, Băile Felix, Sarmiszegetusa, Alba Iulia, Sighișoara, Transalpina, Transfăgărășan, Valea Oltului cu oprire la Călimănești. Știu io di ce. 😀 Nu e un plan propriu-zis, e fix ce mi-a venit acum în minte. Îmi voi face traseul exact la momentul oportun. Sau plec de nebună la drum cu un bagaj de spontaneitate. Și cojones.

Concert Mafia în Costinești

Trebuie să bifez din nou un concert Mafia în MegaDiscoteca Tineretului din Costinești. Și, cu ocazia asta, poate ajung și în Delta Dunării. Nu-mi place peștele, dar aș da o tură prin bucătăria lipovenilor. 😀

pe-coasta-bug-mafia

Să dau o petrecere în cinstea mea. 21 martie 2017 – 30 de ani de Georgiana Mihăilă :>

Să-mi sărbătoresc ziua de naștere așa cum mi-am plănuit eu la momentul ăsta. (Se acceptă și modificări ulterioare ale planului inițial, dacă sărbătorita va considera că o coafează alte opțiuni la momentul acela. Ne vedem pe 21 martie, sau poate mai devreme.)

Un 2017 mai sănătos

Să reușesc să mă țin pe poziție cu reglarea somnului și a alimentației. Pretty please, că nu mai vreau haos. Doar când am nevoie de el, artistic vorbind.

Planuri mari pentru job și carieră!

Să reușesc tot ce mi-am propus în legătură cu jobul. Știu ce, nu am cum să uit asta. Va fi bifată la final, I know it!

Să ajung mai des acasă, la țară…

acasa-o-pisica-neagra-sissy

Să pun în aplicare ideile multe ce-mi trec prin minte.

Să încerc să public mai des, mai multe deLirice. Știu că voi avea multe de zis, de scris și de arătat în Negru Vlogă, dar punctul ăsta e pentru moral, să știu că bifez la final cel puțin o dorință, două, de pe lista asta. :))

Să fiu fericită.

piece-of-peace

Economie.

Să încerc să nu mai dau banii pe lucruri inutile. Să fiu mai cumpătată și mai organizată. Ce teme grele îmi aleg și eu! Una caldă, două reci… :))

Să-mi fac o schimbare de look.

Am deja schița în minte, trebuie să găsesc și timpul și motivația necesare pentru asta. Va fi binevenită, o știu sigur! 😀

Mai multe fotografii profi

Următorul obiectiv dpdv al pasiunii mele pentru fotografie: un nou obiectiv. :)) Și publicarea imaginilor pe pagina de facebook a blogului. *era nevoie de completare pentru că am mai multe imagini reușite prin laptop și care nu au ajuns să vadă lumina publică din cauză de amânare. Iar acest lucru trebuie să se schimbe.

Fit feet!

Să fac mai multă mișcare – să merg la ședința aceea la sală, să mai alerg ca odinioară, eventual să merg chiar la cursuri de dans sau înot.

Școală, școală și iar cursuri 😀

Că tot veni vorba de cursuri, poate reușesc și eu, într-un final, să mă înscriu în grupa X unde am mai fost și nu erau gata. :)) A, da! Tot la cursuri aș mai merge la facultate să văd ce mai fac profii de acolo. Chiar mi s-a făcut dor de perioada aia… 🙂

+ cam tot ce am făcut și anul ăsta. :)) Unii dintre voi poate că ați fi vrut să aflați ce-mi doresc pe partea sentimentală, care e faza cu mine, ce e cu atâta secretomanie în jurul acestui subiect.. Dar nu-mi pare rău să vă anunț că așa intenționez să fac în continuare, e alegerea cea mai sănătoasă și la îndemână în același timp. Așa că…

Sănătoși să fim, că de dragoste putem să ne lipsim! :))

Această listă de dorințe a fost încheiată astăzi, 31 decembrie 2016, și publicată pe blog în aceeași zi, spre aducerea la cunoștință cititorilor de intențiile subsemnatei pentru un an 2017 plin de succes și realizări pe toate planurile… Ceea ce vă doresc și vouă! Sincer.

La mulți ani, 2017!

la-multi-ani-2017

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: