Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

Horoscopul, la trecut: cum mi-a mers în dragoste, sănătate și carieră în 2016?

Întotdeauna, la final de an, tragem niște concluzii. De fapt, la final de ceva, de orice, ajungem să ne gândim dacă am realizat ceva în tot acest timp. Mi se pare firesc să fie așa.

Iată-mă și pe mine la un 2016 aflat pe ultimă sută de metri (garduri), așa că nu-mi rămâne decât să încerc să-mi amintesc principalele evenimente petrecute în viața mea în ultimele 366 de zile. Nu voi face lista cu bulbișori drăguți (așa cum v-ați aștepta), o păstrez pentru rezoluțiile 2017. Acum voi merge pe structura horoscopului, că tot îmi urează el de bine pentru anul ce bate la ușă… 😀 Numai că, de data asta, va fi despre trecut… Anul (abia) trecut.

Dragoste

dragoste-horoscop-2016-2017-b

Despre capitolul ăsta nu prea am mai vorbit pe aici în ultima vreme. Ce-i drept, nici nu prea mai aveam ce să zic. :)) După ce începuse promițător, anul ăsta a luat o întorsătură pe care, deși o simțeam ca fiind cea firească, nu-mi plăcea că trebuie să o accept și să o înfrunt. Oamenii vin în viața noastră cu un motiv – să rămână sau să ne dea o lecție. Problema e că nu știm de la început care de ce a venit. Am aflat până la urmă și am acceptat, asumându-mi orice risc, neliniști sau semne de bună purtare. Mai apoi, am crezut că, în sfârșit, este cineva acolo care să-mi dea lumea peste cap. Nț, n-a fost nici de data asta, deși existau cam toate datele pentru ca inima să preia controlul în fața rațiunii. Se pare că al meu nu s-a născut încă. :)) E greu cu mine, recunosc. Dar și al naibii de frumos. 😀

Un lucru e sigur: mi-e din ce în ce mai greu să mă îndrăgostesc. Și nici nu mai vreau asta. De ce? Simplu: consider relațiile din ziua de azi o pierdere de vreme. Nu mai am răbdare să descopăr pe nimeni, nici să las pe cineva să vadă dincolo de dunga aceea galbenă ce marchează începutul intimității. Am amici de tot felul, unii chiar apropiați, am fel de fel de cunoștințe pe care le apreciez, dar nimic mai mult. Și nu am de gând să schimb asta prea curând..

Oricum, am avut multe de trăit în 2016, de trăit și simțit. Fie că a fost vorba despre dezamăgiri sau impresii de iubire, zâmbete nebune sau plâns în hohote. Mulțumesc oamenilor care au trecut prin viața mea pentru că unii chiar au fost o lecție.

Sănătate

Aici… Ce să zic? Nimic notabil. Cred că e singurul aspect unde chiar mi-aș dori să rămână neschimbat. :)) Deși am avut o alimentație haotică, insomnii cu duiumul (nu știu dacă am adormit de 3 ori înainte de 12 noaptea..), lucru până târziu, consum de energizante și stres cât a cuprins și puțin mai mult, corpul meu nu a cedat încă. 😀 A dat ceva semne acum, pe la sfârșitul lui decembrie, dar aproape a trecut. Ce mi-am propus să fac în legătură cu asta? Vedeți în articolul următor..

Carieră/Bani

Aici am mai multe aspecte de care trebuie să țin cont: job și hobby, respectiv Residence Hotels și opisicaneagra.ro. Deși mi se împletesc foarte frumos cele mai multe activități, sunt unele la care lucrez individual.

cariera-hotel-arc-de-triompheb

Blog:

Încă de anul trecut, atunci când am început să călătoresc mai mult prin țară, am creat o categorie extrem de îndrăgită pe blogul meu: Bucăți din țara mea frumoasă. În 2016, am mai adăugat câteva bucăți din acest puzzle românesc atât de drag mie – Târgoviște (din nou), Cetatea Poienari și Barajul Vidraru, plus județul Teleorman. Aș mai putea veni cu completări despre orașele dunărene Galați și Călărași, despre răsăritul de la Marea Neagră, despre drumeție prin Bucegi sau un festival medieval din Curtea de Argeș. Dar.. toate la timpul lor (dacă îl au).

Am scris mai des, mai așezat, mai controlat (cum bine zicea cineva într-un feedback). La fel de înflăcărat uneori (Scrisoare fără nume 3), cu versurile-experiment (monorimă în 24 de versuri), dar și în advertoriale sau articole de tip reportaj. Toate îmi sunt dragi și mă mai uit peste ele din când în când, recunosc. 🙂 Și de fiecare dată îmi zic că pot mai bine. Cu excepția poeziilor. Acolo mă surprind și pe mine când le recitesc.

Job și blog:

După un an și un pic petrecut în echipa Residence Hotels, trebuie să spun că am învățat foarte multe lucruri, nu numai de ordin profesional, ci am putut descoperi în mine multe calități de care, cel mai probabil, nici nu eram conștientă că le posed. Am avut evenimente reușite, am creat legături cu oameni profesioniști în diferite domenii, m-am implicat în colaborări și am făcut treabă. V-am spus că îmi iubesc munca? Dap, îmi iubesc jobul și nu mă văd făcând altceva. 🙂

În toamnă, am devenit blogger partener SuperBlog după ce am stabilit că voi organiza Gala SuperBlog 2016, competiție la care am luat parte în calitate de juriu al celor două probe Residence Hotels. A fost o perioadă solicitantă, dar foarte frumoasă, care s-a încheiat cu o petrecere de pomină, despre care chiar am făcut un vlog (Negru Vlogă Ep. 06). Revin și cu un articol separat. 🙂

Am cunoscut multe persoane interesante, pasionate de ceea ce fac și m-am implicat în mai multe proiecte. Anul viitor mă așteaptă și mai multe astfel de colaborări, ba chiar pregătesc niște suprize de proporții pentru blog (combinat cu vlog). O să fie ceva super tare! 😀

horoscop-2016-ai-grija-sa-n-ai-griji-omu-gnom-tricou

Așadar, 2016 a fost un an super plin de evenimente, fericiri, gânduri pozitive, dar și coborâșuri.. Un an în care am evoluat pe toate planurile – de la cel personal la cel profesional, mai ales. Și știți ce e și mai grozav? Că sunt sigură că 2017 va fi și mai bun de atât! 🙂 Ceea ce vă urez și vouă! Sincer.

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: