Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente,  Playlistul lunii

Studiază! Cercetează! Reprezintă-te! – Haideți să strigăm împreună!

„În aceste vremuri tulburi, tre’ să gândim limpede.”

Trăim niște zile în care se scrie istorie. Istoria pe care noi, la rândul nostru, am citit-o în manuale. Revoluția din ’89, oamenii ieșiți în stradă în toată țara, scandări, stări de tensiune. Aseară am fost și eu în Piața Victoriei să strig. Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu m-am băgat niciodată în discuții despre politică. Nu de alta, dar nu mă pasionează nicicum subiectul. Mi se pare că este un punct de pornire pe un drum sinuos, fără sfârșit.

Dar acum e prea de tot. Am tot scris aici despre cât de frumos e Teleormanul meu, dar se pare că un singur om a devenit sinonim cu TeleorMan, devenind un „loc de scuipat” oriunde îi apare poza lui cea mustăcioasă.

Am studiat, sunt informat, pregătit pentru cauză,
E uimitor câte poți să găsești dacă știi ce cauți..
Zău, mereu la curent, rămâi panou când în țară
Reprezentăm rezistența când sare siguranța națională!

Prezentul ne readuce trecutul pentru viitor..

Totul a fost pașnic, ba chiar am avut de câteva ori senzația că e vorba despre un check-in și poze cu mulțimea. Dar, aflată în mijlocul lor, mi-am dat seama de energia acestor tineri, am realizat că cei mai mulți știau pentru ce strigă. Pentru ce strigăm, pardon.

Am simțit că cineva m-a luat din fața unui documentar despre Revoluție și m-a trimis în mijlocul acțiunii, să simt pe pielea mea cum e să-ți fie frică. Da, mi-a fost frică. Am fost acolo când au incendiat chioșcul de ziare, când au dat cu petarde, când ardeau torțele.. Am huiduit, le-am strigat că nu plecăm, ne-am retras puțin, apoi ne-am reluat pozițiile. #rezistăm

 

În seara asta ne vedem din nou acolo. Haideți mai mulți, haideți să se vadă că n-am fost noi la vot când trebuia (din diferite motive bine întemeiate), dar tinerii au un cuvânt de spus, nu suntem generația mc donalds și nici drogații ăia din piață.

Studiază! Cercetează! Reprezintă-te!

Mâine seară e un moment cum nu se poate mai bun să strigăm acest vers al lui Omu Gnom. Are concert în fabrica, ne vedem acolo. Nu uita: partidul te vrea prost! Mai lasă melodiile pline de onomatopee și vrăbiuțe dezbrăcate, țara arde, tinere! Mai ascultă și lucruri inteligente! Nu-s ușor de digerat, dar fac bine creierului, îl ține antrenat!

Haideți să ne reprezentăm împreună într-un mod la fel de pașnic și civilizat, așa cum ne-am propus de fiecare dată când am ieșit în stradă! Hai la concert! Dă join, distribuie evenimentul să afle cât mai multă lume! Pace acolo!

Omu Gnom – Concert fabrica – 03.02.2017

Nu pot să nu mai las o dată aici versurile astea.. De-abia aștept să le cânt live. Din nou..

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!