Evenimente

Media Brunch Noa RestoClub – Lounge & Club într-un singur loc

Am descoperit de curând, în mijlocul Bucureștilor, un loc în care se îmbină armonios atmosfera Bucureștilor de altădat’ cu modernul mobilierului cu accente dark și meniul cu rețete (re)actualizate. Este vorba despre elegantul Noa RestoClub (Calea Victoriei nr. 26).

Am avut prilejul de a vizita locul de două ori. Și mi-am zis că voi reveni, cu siguranță. Este locul ideal pentru o întâlnire ziua, un cocktail seara, eventual cină, iar în serile de miercuri, vineri și sâmbătă, poți veni să petreci într-un club modern, intim, cu muzică live și oameni mișto.

Prima dată când am ajuns acolo, am avut senzația că voi merge undeva.. inaccesibil, chiar dacă e cu vedere la Calea Victoriei. Inaccesibil felului meu de a fi, zic. Dar nu a fost deloc așa. Se ajunge ușor de la Universitate, iar oamenii de acolo te întâmpină cu… căldură. Și la propriu, dar mai ales la figurat.

Pe lângă faptul că sunt „cactus friendly”, am găsit aici cea mai bună prăjitură cu Oreo pe care am mâncat-o în viața mea. Nu exagerez! Ador Oreo, iar combinația cu Nutella e demențială. 😀 Este principalul motiv pentru care m-aș întoarce acolo. Mă văd cu un ceai cald pe masă, lângă fereastră înaltă, citind dintr-o carte.. Voi face asta, o să vedeți. Da, doar eu cu mine. Se poate și așa. 🙂

Media Brunch Noa Restoclub

Să vă zic și despre acest media brunch la care am fost luni. Noa RestoClub a organizat o întâlnire la care au participat mai mulți bloggeri, având posibilitatea degustării unor preparate din meniu, relaxării într-un ambient plăcut și elegant. M-am întâlnit cu oameni faini, am revăzut câțiva pe care îi cunoșteam deja, dar am avut ocazia să întâlnesc și câteva persoane noi.

Am gustat din preparatele oferite de gazde, am socializat, am făcut poze (cum altfel?) și ne-am updatat informațiile cu privire la social media – ce se întâmplă cu paginile de Facebook, am făcut schimb de adrese și chiar… inimioare. :))

 

Motto: Noa Restoclub – Fără restricții – #norestrictions

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: