Aberații

Titlul cică e opţional. Azi nu am titlu.

Mă gândeam acum că trebuie să scriu un articol, o postare, un ceva anume care să deschidă sau să redeschidă, mai bine zis, blogul meu cel drăguţ şi fir`ar al dracu` de simpatic.. Nu mi’a venit în minte nimic wow, deşi mi’am notat câteva idei în timpul cât am stat retrasă, misterioasă deoparte: am stat pe câlţii mei, mai pe româneşte, şi am observat din umbră anumite fenomene mai mult sau mai puţin interesante, fără să’mi exprim pe undeva vreo părere. Nici pe blog, nici pe feisbuc, nici pe nicăieri. S’au întâmplat multe în toată această perioadă.. Dintre cele mai demne de luat în seamă şi de dezbătut pe viitor: câini condamnaţi la moarte pentru greşelile animalelor pe două picioare, copii atacaţi şi omorâţi de neatenţie, de disponibilitatea infinită pentru bârfă pe o bancă în parc, inundaţii din ploi căzute în două ore cât pentru două luni (cât să ne mai rabde şi Bărbosu’?), vine a nuj câta oară sfârşitul lumii, a planetelor, a cometelor şi a căii mele lactee, de data asta pe 1 octombrie, adică ieri(!!), proiecte cianurice de genul Roşia Montană care au scos oamenii în stradă (ceea ce se întâmplă foarte greu în zilele noastre) şi care îi creează o acută confuzie domnului prim’ministru Poantă şi, mai mult de atât, i’am descoperit toţi cu uşurinţă dubla personalitate. Astea fac parte din seria celor prezentate în buclă pe toate canalele de televiziune din Românica şi nu numai. Problema câinilor maidanezi din ţara noastră este cunoscută de multă lume din afara graniţelor, iar eutanasierea în masă a acestor câini fără stăpân a stârnit reacţii de indignare în multe ţări occidentale. Dar asta e o temă care trebuie tratată separat. Cu siguranţă, temele nu sunt epuizate. Vor fi altele şi altele şi altele..

          Am gândit nişte categorii noi în care îmi voi băga nasul, domenii din care în primul rând eu am de învăţat. Pentru că despre asta e vorba în toată viaţa asta – înveţi mai devreme sau mai târziu, mai uşor sau mai brutal că timpul nu se întoarce! Şi dacă totuşi se întoarce, cu siguranţă va fi doar împotriva ta.. Aşa că trebuie folosit în fel şi chip, numa’ irosit nu.

Mă bag la documentat, la citit, la scris. Fix ce’mi place! Fix ca în copilărie slash adolescenţă. Şi uite’aşa.. întorc eu timpul!.. If you know what I mean.. 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: