Evenimente

Top Social Brands Conference – un eveniment pe care nu aș putea să-l ratez!

Zilele astea v-am tot povestit despre activitatea mea de blogger, ba cu Gala SuperBlog, ba cu faptul că sunt ambasador al Conferinței Food Bloggers – Summer Edition. De această dată însă, trebuie să vă spun că voi participa la Top Social Brands Conference, un eveniment ce mi se adresează în mod direct. Adică oamenilor dornici să afle ultimele tendințe în strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale. Pe scurt, vorbim despre social media. V-am zis că este despre mine? :))

Top Social Brands Conference – un eveniment pe care nu aș putea să-l ratez!

Am participat și anul trecut la TSB și mi-a plăcut atmosfera de acolo, mi-a transmis un vibe deosebit. Poate pentru că a avut loc la Galeria Galateca. Anul acesta, voi merge la ARCUB Gabroveni, acolo unde am mai fost și cu alte ocazii (întâlnire cu Nora Iuga sau expoziția lui Ion Bârlădeanu). De-abia aștept!

Hai că mă luam cu vorba și nu vă spuneam când va avea loc. Vineri, 9 iunie, începând cu ora 10:00. Mai multe detalii despre program, aici.

Pentru bloggeri există un număr limitat de locuri gratuite. Vă puteți înscrie printr-un e-mail de intenţie la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro şi să aşteptaţi confirmarea din partea organizatorului. Mai multe, aici.

Până revin eu cu topul brandurilor românești, vă las aici un top al primelor 25 de branduri internaționale:

http://www.revistabiz.ro/cele-mai-valoroase-100-de-branduri-globale/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: