Advertoriale (s)toarse

Un loc uimitor pentru un look AMazing by Apetrei Mihaela

Atunci când începe sezonul nunţilor şi al evenimentelor private, parcă aud mereu în jurul meu Nu am timp să-mi caut rochie, nu mai am loc de programare la coafor, nu mai ştiu pe unde să caut şi alte accesorii… Încă de anul trecut, atunci când v-am povestit prima dată despre Studio-ul AMazing by Apetrei Mihaela, aceste întrebări şi-au găsit răspunsul.

Studio AMazing by Apetrei Mihaela, locul unde te transformi într-o prinţesă. De la A la… M

Pentru bărbaţi, treaba asta cu pregătitul pentru un eveniment este mult mai simplă decât pentru noi, femeile. Dar iată că există soluţii rapide pentru absolut toate detaliile unui look ce va atrage toate privirile.
Imaginează-ți că există un loc în care intri o femeie normală, așa cum te știi în viața de zi cu zi, și ieși de acolo complet diferită. Uneori, o schimbare de acest fel este tot ce avem nevoie pentru a ne recăpăta încrederea în noi înșine, pentru a ne da un restart și a începe să ne vedem din nou frumoase.

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu diferit. (Coco Chanel)

Rochii de închiriat

Sau de cumpărat, în cazul în care ţi-a picat cu tronc o anume rochiţă. Poți alege din peste 200 de rochii de ocazie! 😀 Acestea poartă semnătura unor designeri cunoscuți sau pe cea a Mihaelei Apetrei, omul din spatele acestei minunate idei.

Bijuterii

Tot de aici îţi poţi achiziţiona şi pantofi, accesorii păr, coroniţe sau bijuterii dintre cele mai variate. Este imposibil să nu găseşti ceva pe gustul tău.

Makeup şi hairstyling

Pozele de pe pagina de facebook AMazing pot fi o adevărată sursă de inspiraţie, în cazul în care te afli într-un impas şi nu ştii ce să mai alegi pentru următoarea petrecere.

Cosmetică

Vii în ziua evenimentului, te epilezi, te pensezi, aplici o mască și ești ca nouă. Dar nu numai atunci. :)) Îți poți face programare oricând ai nevoie să îți dai un refresh.

Manichiură/Pedichiură

Buchete de mătase şi buchete lumânări de mătase

Dacă anul trecut am optat pentru o rochie burgundy baby doll…

…anul acesta mi-am dorit o rochie neagră, cu personalitate, dar care să-mi ofere şi libertate de mişcare. Am probat mai multe…

Iar în final, am găsit exact ceea ce căutam:

Da, este o rochie pe care am pus ochii încă de anul trecut, iar acum a venit momentul, în sfârşit, să o scot în lume. 😀

Îmbracă-te prost şi vor ţine minte rochia. Îmbracă-te impecabil şi vor ţine minte femeia. (Coco Chanel)

Dacă doreşti să probezi şi tu o rochie pentru următorul eveniment important din viaţa ta (nuntă, gală, petrecere business), poţi merge pe strada Maşina de Pâine 67 (Bucureşti). Undeva, prin zona Obor – Colentina.

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 19:00
Duminica: 09:00 – 14:00

Telefon: 0765.606.076

Recapitulare:

Mani/Pedi + Cosmetică + Makeup + Rochie + Accesorii + Buchet =

Un Look AMazing

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!