Evenimente,  Pisicălătoresc,  Radiografia unei zile,  Vlog

5 motive să vizionezi un film în Cineplexx Sibiu, cel mai performant cinematograf din România

Joi dimineață, pe la 10:30, am plecat din București cu un grup de 8 oameni. Destinația: Sibiu. Mai exact: Cineplexx Sibiu. După ce ne-am cazat la Hotel Continental Forum, am plecat la o plimbare rapidă prin centru. Am făcut ocolul celebru: Piața Mare, scările, Turnul cu ceas, Podul mincinoșilor, Piața mică și apoi ne-am întors la hotel.

Cineplexx Sibiu, cel mai performant cinematograf din țară

Am ajuns la centrul comercial Shopping City Sibiu, acolo unde ne-am strâns în final mai mulți bloggeri, vloggeri, jurnaliști și oficiali Cineplexx, pentru a inaugura Cineplexx Sibiu, cel mai performant cinema din România.

Mall View

După ce ne-au fost prezentate toate cele 5 săli, fiecare în parte, pe rând, am avut prilejul să urc pentru prima dată în camera proiectoarelor. Cutii mari, cabluri multe… Ideea e că rezultatul de pe ecran este unul excepțional.

5 motive să vizionezi un film în Cineplexx Sibiu

Am avut prilejul de a viziona în avanpremieră filmul Bloodshot în sala Atmos, rezervată doar pentru noi, la fel ca întregul cinematograf (din motive de siguranță și nu numai…).

Iată ce mi-a plăcut și care sunt cele 5 motive pentru care îți recomand Cineplexx Sibiu:

1. Sunet la superlativ

Cineplexx Sibiu este singurul cinematograf din zonă dotat cu Dolby Atmos, cel mai performant sistem de sunet din lume care sincronizează sunetul cu acțiunea de pe ecran. Dacă plouă, de exemplu, auzi ploaia de jur împrejurul tău. Astfel, simți că te afli în mijlocul acțiunii.

2. Imagine impecabilă

Experiența de vizionare este optimizată prin formatul special de ecran RealD Ultimate Screen care transpune imaginea cu mai multă profunzime și luminozitate, ideală mai ales în cazul filmelor 3D. Cuplul tehnologic RealD Ultimate Screen și Dolby Atmos este completat de un proiector laser RGB 4K prin care imaginea este redată cu maximă claritate și intensitate.

3. Locuri speciale pentru cupluri, dar și scaune reglabile Deluxe și Premium

O altă exclusivitate adusă de Cineplexx la Sibiu o reprezintă fotoliile Love Seats și Love Box, gândite special pentru cuplurile care își doresc mai mult confort și intimitate la film. Toate sălile sunt dotate, pe lângă scaunele standard, și cu scaune reglabile Deluxe și Premium sau fotolii de piele cu dimensiuni mai mari. Diferența de preț între scaunele obișnuite (foarte confortabile și ele) și celelalte nu este foarte mare.

4. Pentru premiere naționale

Cinematograful va include în program, încă de la deschidere, premierele naționale: „Bloodshot”, filmul de acțiune cu Vin Diesel în rolul principal, aventura de familie „Lassie Come Home”, dar și cele mai de succes producții recente precum comedia românească „Miami Bici”, horror-ul „Omul invizibil” sau filmul de familie „Sonic the Hedgehog”.

5. Experiența cinematografică de excepție

Dacă ești un cinefil care se respectă, atunci trebuie să mergi la Cineplexx pentru a-ți delecta toate simțurile…

Experiența cinematografică de excepție înseamnă, pentru noi, tehnologie de ultimă generație și confort la un nivel cât se poate de ridicat. Asta este ceea ce aducem la Sibiu: cea mai bună tehnologie de cinema care te face să te simți mereu în mijlocul acțiunii, cu o claritate incredibilă a imaginii și un sunet care pare să te înconjoare din toate părțile, precum și o inovație în ceea ce privește confortul spectatorilor – scaune special Deluxe sau Premium. Astfel, sibienii se vor bucura de filmele lor preferate în condiții la fel de bune ca în cele mai performante cinematografe de pe mapamond”, a declarat Christof Papousek, managing partner și Chief Financial Officer al Cineplexx International.

Programul complet al noului cinematograf și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro.

În plus…

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent 54 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale, în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Șerbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

În luna iunie 2019, Cineplexx International a intrat pe piața din România preluând cinematograful din Băneasa Shopping City. În iulie 2019, compania a preluat cinematograful din Centrul Comercial Auchan Titan – respectiv IRIS Titan, iar în septembrie 2019 a deschis la Satu Mare cel mai modern cinematograf din nordul țării.

În scurt timp după deschiderea din Sibiu, va urma lansarea unui nou cinematoraf la Târgu Mureș, a cincea locație operată de compania austriacă.

***

Știți cum se zice, nu credeți până nu vedeți cu ochii voștri. Așa am făcut și eu! Și am fost wow! Bine, a contribuit și filmul Bloodshot, despre care voi vorbi într-un articol separat. Pentru că merită! 😀

Închei aici cu un filmuleț pe care l-am editat în drumul spre casă… Când ai un drum Sibiu-București de făcut, descoperi că poți obține chestii chiar faine cu aplicațiile de editare video din telefon. 😀 Am ajuns astfel la episodul cu numărul 24 din Negru Vlogă. Dacă nu mi-ați dat Subscribe, poate ar fi momentul să o faci!

Să ne auzim sănătoși! Aveți grijă de voi! (Noi am avut. Și grijă, și dezinfectant, și spațiu între noi în sala de cinema, și toate cele ce se impun în aceste vremuri.)

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!