Recenziile Pisicii Negre

După ce ne-am îndrăgostit, din 3 septembrie la Cineplexx

Yeeey, în sfârșit, am ajuns la film! ÎNTR-UN CINEMA!! :)) Nu mai fusesem la o avanpremieră de când am mers la deschiderea Cineplexx Sibiu, eveniment despre care v-am povestit atunci într-un articol. Ba chiar am făcut și un vlog atunci.

Între timp, s-a întâmplat o pandemie și o groază de alte lucruri, dar se pare că mersul la film reintră în normal. La fel ca înainte. (Pentru mine, cel puțin.)

După ce ne-am îndrăgostit – Ecranizarea bestseller-ului omonim

De data aceasta, am fost la avanpremiera filmului După ce ne-am îndrăgostit. Nu este neapărat genul meu de film – bine, nici nu prea ar avea cum să fie, mai ales că publicul țintă sunt adolescenții. Dar faptul că l-am văzut în sală m-a făcut să-l îndrăgesc, totuși.

Dar să le luăm pe rând…

După ce ne-am îndrăgostit este cea de-a treia parte a seriei After, cinci romane scrise de Anna Todd:

  1. După ce ne-am întâlnit – ecranizat în 2019
 • După ce ne-am certat (2020)
 • După ce ne-am îndrăgostit
 • După ce am găsit fericirea
 • Înainte de noi

Sinceră să fiu, nu știam mai nimic despre film atunci când am acceptat invitația. Dar asta nu m-a împiedicat să înțeleg din prima despre ce este vorba. Acțiunea se învârte în jurul relației dintre Tessa și Hardin, doi tineri ce s-au întâlnit, s-au certat, apoi a urmat îndrăgostirea, capitol la care am asistat și noi timp de o oră și jumătate (cât a durat filmul).

Dacă știi deja seria, dacă ai citit cărțile sau ai văzut primele două părți, normal că vei privi altfel imaginile. Eu am încercat să văd dincolo de simple gesturi sau replici. Uneori, îmi ieșea. E fain să vezi „din afară” anumite certuri, discuții, gelozii, neînțelegeri. Pentru că, nefiind implicat, vei putea privi obiectiv niște situații și vei putea trage niște concluzii – unele lucruri nu merită băgate în seamă, altele ar trebui apreciate ceva mai mult și nu luate de-a gata și tot așa.

Tocmai pentru că nu v-am vorbit în trecut despre primele două părți – nu am citit cărțile și nici nu am văzut ecranizările, o să vă las aici trailerul pentru fiecare, ca să vă creați un context în minte și să aibă mai mult sens ce vă voi spune apoi. 😀

După ce ne-am întâlnit TRAILER

După ce ne-am certat TRAILER

Buuun, iar acum să trecem la subiectul nostru.

În cel de-al treilea capitol al seriei After, Tessa se vede în fața unei decizii importante din viața ei: să-și îndeplinească visul de a pleca în Seattle pentru a avea jobul mult dorit sau să rămână alături de iubitul ei, Hardin?

Întrebări, tensiuni, gelozii, certuri, toate se vor regăsi din plin pe parcursul filmului, dar mai ales scene de dragoste. Genul acela de „sex de împăcare”, știți ce zic. Uneori, mi s-a părut prea tras de păr. Cum a fost scena de după seara din jacuzzi. Dar nu vă zic mai multe. Poate vedeți și voi filmul. Aceasta este faza:

După o absență de nouă ani, tatăl Tessei se întoarce și încearcă să readucă la viață legătura dintre ei. La final, se pare că alcoolul și dragostea pentru Tessa îl apropie mai mult de Hardin.

Bineînțeles, lucrurile se complică și mai mult de atât – ea se mută la Kimberly și Christian, acolo unde se va simți copleșită de distanță și singurătate. Ce va face în privința asta veți vedea la cinema. 😀 Sau în carte.

În ciuda dezacordurilor lor și a provocărilor neașteptate pe care viața le-a aruncat în viața lor, pasiunea dintre Tessa și Hardin e mai fierbinte ca niciodată. Tessa nu a iubit niciodată atât de intens o altă persoană, dar este epuizată de ciclul nesfârșit de gelozie, furie și iertare. Tessa și Hardin își doresc o viață împreună, dar trebuie să decidă ce sunt dispuși să sacrifice și ce înseamnă să iubești cu adevărat pe cineva. Orice cale aleg, este clar că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel între ei. (sursa)

 • PREMIERA : 3 SEPTEMBRIE 2021
 • DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI PROROM
 • Regia : Castille Landon Scenariul : Sharon Soboil și Anna Todd, după romanul omonim scris de ea.
 • Cu : Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Carter Jenkins, Stephen Moyer, Chance Perdomo, Mira Sorvino, Ariel Kebbel, Rob Estes.
 • Nota imdb: 5.7

”After we fell” (”După ce ne-am îndrăgostit”) este deja la cinema, începând cu 3 septembrie.

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: