Recenziile Pisicii Negre

Bad Boys For Life (Băieți răi pe viață) 2020 – Luptăm împreună, murim împreună!

Cea de-a treia parte a seriei Bad Boys (Băieți răi) a sosit și în România! De pe 17 ianuarie, Bad Boys For Life se vede la cinema.

Bad Boys for Life

Au trecut 25 de ani de la lansarea primului film Bad Boys, atunci când s-au adunat 333.000 de spectatori în iulie-august 1995 și încasări de 141 milioane de dolari. Al doilea film din serie a fost scos în 2003 și a generat încasări de 273,3 milioane de dolari la nivel mondial, dar a fost catalogat ca fiind o catastrofă.

De data asta, celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett revin pe marile ecrane la fel de amuzanți, dar ceva mai… plinuți. :))

Bad Boys For Life – Băieții Răi (2020). E momentul pentru pensionare?

Will Smith (51 de ani) și Martin Lawrence (54 de ani) au ajuns în punctul în care, în mod normal, orice om s-ar gândi să se retragă din slujba comunității. Să-i lase pe cei tineri să preia ștafeta, iar ei să-și vadă de ale lor. Un joc, o relaxare, un TV. Orice, dar numai urmăriri și împușcături, nu.

Marcus Burnett (Martin Lawrence) este un inspector de poliție, iar Mike Lowery (Will Smith) este un polițist pe care îl încearcă o criză a vârstei mijlocii. Aceștia se reunesc pentru a-l opri pe un temut lider de cartel de droguri, care încearcă să-l omoare pe Mike.

Și cum prietenii nu se lasă la greu, aceștia pornesc într-o ultimă misiune. „Luptăm împreună. Murim împreună.” De aici derivă și una dintre cele mai savuroase replici din film.

Filmul este un amalgam de genuri. Avem din plin acțiune, avem și violență, parcă mult mai multă decât mă așteptam. Poate de aici și recomandarea de vârstă 15+. Picanterii inspirate de telenovelele mexicane – checked. Fazele comice alternează în mod echilibrat cu crimele și fazele alerte. 123 de minute în care nu te plictisești, cu siguranță.

Mike Lowrey (WILL SMITH) and Marcus Burnet (MARTIN LAWRENCE) at a safe house in Columbia Pictures' BAD BOYS FOR LIFE. (Cinemagia)

Din distribuție mai fac parte Vanessa Hudgens (Spring Breakers), Alexander Ludwig (seria Vikingii) și Happy Anderson (Bird Box).

Filmul e regizat de Adil El Arbi si Bilall Fallah și este o producție Columbia Pictures. În România, Bad Boys For Life (Băieți răi pe viață) 2020 este distribuit de Intercom Film Distribution.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!