Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente,  Particip, nu asist!

A fost București Blogmeet 3!

Am tot zis că o să scriu despre acest proiect minunat, dar uite că nu-i venise rândul. Până azi. 😀 București Blogmeet se vrea a fi un eveniment lunar, o întâlnire a bloggerilor bucureșteni. Sau măcar în trecere prin capitală. Sau veniți din provincie și stau cu chirie (vezi cazul de față). Cu sau fără viză de flotant. :))

Am ajuns deja la cea de-a treia „ediție” și, în colaborare cu Mădălina, am reușit să urnim lucrurile. Cât de cât. Suntem la început, ne mișcăm anevoios, dar am încredere că vom descoperi, la un moment dat, secretul adunării mai multor oameni la un loc. Ne tot gândim ce motivație să le oferim și, în afară de plăcerea socializării (și) în offline, deocamdată nu am găsit mai nimic. Dar va fi. Sigur. 😀

Prima dată am pus-o de-un blogmeet ad-hoc, atunci când a venit Ianolia cu balsamul ei prin București și ne-am întâlnit la Trattoria Don Vito.

 

Apoi am zis să ne vedem și în altă parte. Am mers cu Ana în Expat Pub.

Ajunserăm și la partea a treia… De data asta, Mădălina a găsit un super loc, drăguț, „la șosea” :)), cu prețuri acceptabile, mâncare bună, personal amabil (poate că venirea unor bloggeri te mobilizează mai bine când vine vorba despre serviciile oferite). 😀 E vorba despre Bistro El Rincón. Am avut un invitat special, venit cu trei copăcei plini cu răvașe. Am extras și eu câteva. Primul rămâne de impact:

blogmeet ravase

Data următorului blogmeet va fi stabilită prin vot democratic pe grupul dedicat acestor întâlniri. Tot acolo purtăm tot felul de discuții. Dacă ești blogger bucureștean sau cu drumuri dese pe meleagurile capitalei, atunci ești așteptat să dai join acoloșa.

Vă las cu alte câteva poze. Ne vedem data viitoare. 🙂 Nu?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!