Comentez.

Recomandare de film: The boss/Șefa

Am fost la film și scriu despre asta, așa cum obișnuiesc de ceva timp. Am zis să merg, la invitația Mădălinei, să văd o comedie. Chiar dacă în ultima vreme stau cam prost (spre foarte prost) cu timpul liber. Știu că am tot zis asta, dar e prima dată în viața mea când am o perioadă (chiar) atât de aglomerată și, fiind ceva nou, e puțin cam greu de gestionat. Dar mă descurc, cum ar zice un artist în viață.

Așadar, despre The boss. Șefa este un film americănesc, o comedie tipică, dar la care am râs rău. Băi, e bun. Dacă vrei să-ți descrețești fruntea și să te hăhăi nițel (mai mult), mergi. E bun pentru o seară lejeră, pentru o semi-spălare de creier după o zi nasoală la muncă. Eu așa am fost și mi-a prins tare bine. (Completare: mă refer că am fost după o zi de muncă, eu nu am zile nasoale la job, no way.) 😀

Iaca trailerul:

Toată acțiunea se învârte în jurul unei afaceriste bogate, cu apucături grave de șefă, cu bossisme, cum s-ar spune. :)) Intră la închisoare pentru uz de informații bursiere ilegal obținute, iar după ce iese de acolo încearcă să se reinventeze ca persoană. Bineînțeles, ceilalți nu o cred sub nicio formă, recunoscută fiind pentru atitudinea superioară, bitchy și itchy. :)) Găsește, în schimb, ceva mai multă înțelegere la fosta ei asistentă personală, alături de care pune bazele unei noi afaceri cu… negrese. Prăjituri, zic. Nu fiț’ rasiști!

De aici, se întâmplă tot felul de lucruri.

hqdefault

E de văzut într-o zi lejeră, nu e genul ăla de film care să-ți rupă capu’ creierul, dar nici nu ai senzația aia proastă că ai fi pierdut timpul cu el. Filmul este distribuit în România de Ro Image 2000 și este deja în cinematografe. Și pe net. :))

the boss sefa

Poza asta e făcută în Băneasa, atunci când am fost să văd alt film. Despre acesta și multe altele, data viitoare… 🙂

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: