Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente

Imagini de la petrecerea bloggerițelor. Sau 8 Martie la Arc de Triomphe.

Helău!

Întrerup aici seria articolelor mele înscrise în competiția Spring SuperBlog 2016 și reușesc, în sfârșit, să vă arăt câteva imagini de marțea trecută, de la petrecerea bloggerițelor.

Începutul

Anul trecut, pe vremea asta, vorbeam cu Mădălina cum să facem, domnule, și noi un blogmeet bucureștean. Că ne uitam cu jind la mai organizații moldoveni și cu invidie la mult mai uniții olteni și mna, voiam și noi. Am avut câteva încercări pe Cinema Studio sau alte întâlniri, dar nimic concretizat. Abia luna trecută, când ne-am întâlnit (cu nu știu ce prilej, nu mai țin minte), am stabilit că suntem deja destule persoane să o punem ad-hoc de-un blogmeet. Așa a luat naștere grupul București Blogmeet și prima noastră întâlnire.

bucuresti blogmeet1
Una dintre pozele în care apar și eu. 😀 Până la final ne-am strâns vreo 10. De 10 (zece).

Petrecerea bloggerițelor – 8 Martie

Când am început să ne gândim la următoarea întâlnire a bloggerilor, ne-am dat seama că putem face o nebunie: o petrecere cu ocazia zilei de 8 Martie, un party numai cu fete cucuiete care scriu pe vreun blog. Zis și făcut!

Am dezbătut idei, prețuri și locuri unde am putea să facem asta și am ales. Personal, trebuie să mă laud: m-am ocupat de organizarea evenimentului și, culmea, chiar m-am simțit bine făcând asta. Deși nivelul de stres a stat tot timpul pe roșu. :))

Ne-am hotărât la un meniu finger food delicios:

– Bruschette cu somon fume
– Bruchette cu pomodori și mozzarella
– Tarte cu jambon, ardei roșu și salată
– Tapas cu ou, ton și jambon
– Mini-sandwich-uri
– Petit fours (mini-eclere, mini-tarte cu fructe, trufe albe și negre).

imagine 8 martie bloggerite

Am primit fiecare, din partea gazdei, câte un ghiveci cu floricele extrem de drăguțe plus o umbrelă tare faină și, dacă mă uit la vremea de afară din ultimele zile, chiar foarte utilă.

umbrela residence hotels

Cu siguranță, un moment animat al serii a fost reprezentat de testarea produselor Oriflame, sponsorul întâlnirii, care ne-a oferit și câte o mică atenție, alături de posibilitatea participării la ateliere de make-up, unde să învățăm să ne machiem. De-abia aștept și următoarele întâlniri. 😀

produse oriflame

Vă las aici o galerie de imagini cu ceea ce s-a întâmplat acolo. Da, alături de clișeul O imagine face cât o mie de cuvinte. Vă dați seama câte cuvinte zac aici, pe pagina evenimentului (unde am uploadat toate pozele, aici atașez doar câteva)? 😀

BONUS: Un filmuleț realizat pe final, nimic profi, dar măcar ne vedeți în mișcare! :))

Hotel Arc de Triomphe

Este unul dintre hotelurile pentru care lucrez. Așa se spune – „lucrez”, dar îmi tot revine în minte un citat (pe care l-am pus și pe Facebook lângă o altă fotografie):

Iubește ceea ce faci și nu va trebui să muncești o zi din viața ta.

i5

Ca o scurtă prezentare, Hotel Arc de Triomphe by Residence Hotels este un hotel boutique de 4 stele, situat în imediata apropiere Arcului de Triumf. Găsiți detalii pe pagina de Facebook.

Am cunoscut mai multe fete din partea de beauty sau fashion blogging și mi-a părut tare bine. Oricum, ar mai fi multe de povestit. Încă! Așa că las loc pentru completări… la petrecerea bloggerițelor de data viitoare. 😀

Va urma…

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: