Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente

Într-adevăr, Deliric este un om #remarcabil!

Da, m-am convins: Deliric este un om remarcabil. Amicii mei ridică o sprânceană când aud că-mi place să-l ascult, că nu are cum să-mi placă ce le place tuturor adolescentelor, că uite cum sună ultimul album etîcî. Niet, nu mă-nteresează, eu îl ascult pe Toto că-i băiat deștept. E și carismatic el așa, cu gesturi naturale și talent oratoric, dar, înainte de toate, eu îl văd băiat deștept.

deliric-remarcabil-9

Îi ascultam piesele acum ceva timp, i le ascult și acum (mi le dă iutubu ca recomandare, ce să-i faci), i-am urmărit și interviurile pe care le acordă. Mă interesa ce se ascunde în spatele acestui nume de scenă. Oare își menține profunzimea din versuri și în viața de zi cu zi? Sau treaba cu artistul e o haină pe care și-o dă jos odată cu coborârea de pe scenă? Am auzit de astfel de cazuri, de-aia zic..

Remarcabil este un eveniment periodic ce își propune să aducă în față povești ale unor oameni de succes, din care noi să avem ceva de învățat și aplicat în propriile vieți – în principiu, în viețile profesionale. Găsești mai multe detalii aici. Aseară a avut loc la Hotel Cișmigiu prima ediție #remarcabil, unde invitatul special a fost Deliric.

Am mers să-l văd pe Deliric…

..în carne și oase. De porc. :)) Să-i adresez întrebări în mod direct, să-l văd cum reacționează în anumite situații și să-l privesc cu ochi critici (mai ales că am patru). Căutam să mi se confirme ceva – ori că omul e un arogant, ori că e un tip mișto, natural și deschis. Ați ghicit, nu e arogant. :)) Deși a mai avut câteva scăpări în atitudine, mici gesturi ce ar fi putut să trădeze o anumită asumare a faptului că, nah, e foarte bun în ceea ce face, eu l-am iertat. :)) Îmi plac oamenii care nu se înconjoară așa, cu o falsă modestie, cu o aură de preacuvioși, mai ales când sunt conștienți de succesul proiectelor pe care le desfășoară.

deliric-remarcabil-3

Interviul a debutat cu o serie de întrebări din partea gazdelor – DJ Undoo și Cristi F. Ștefan (de pe pagina căruia am luat și eu pozele din articol). După aceea, am intrat noi în acțiune. Nu a primit deloc întrebări incomode, nimeni nu a intrat foarte adânc în anumite detalii. Dar nu eram acolo în calitate de jurnaliști (neapărat :D), ci mai degrabă am mers acolo să-i aflăm povestea, ceva secrete din spatele acesteia și să încercăm să aplicăm pe noi înșine.

…și să fac poză cu el! 😀

La final, eu aș fi vrut să-l întreb dacă facem o poză, doar trebuie să mă dau mare pe feisbuc, nu? :)) Dar nu a mai fost nevoie, a venit el lângă mine. :>

deliric-remarcabil-10

A mai stat, și-a mai exprimat câteva idei, a mai răspuns unor întrebări. A fost mișto! Și omul, și modul de desfășurare al întregului event. Lejer, discuții amicale, hai să vedem cum ai făcut tu ca să pot face și eu. Parcă eram la cineva acasă și ne povesteam experiențele. Genul acela de întâlnire deloc scorțoasă, fără amabilități forțate, în urma căreia chiar te alegi cu ceva.

deliric-remarcabil-11

deliric-remarcabil-12

deliric-remarcabil-8

deliric-remarcabil-7

Cu ce am rămas după #remarcabil

Dacă în prima parte a serii, Toto a răspuns întrebărilor cu un entuziasm contagios (de stand up chiar) :)), în cea de-a doua parte a evenimentului a trecut în rând cu noi și am început să trecem pe foaie câteva idei cu care am rămas după acest interviu.

deliric-remarcabil-5

Perseverează – muncă, muncă și iar muncă.

Tratează totul ca pe o joacă – nu te încrâncena, încearcă să te detașezi și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Nu-ți fie teamă de eșec – până și acestea te ajută să evoluezi (omul învață din greșeli).

Când faci afaceri, nu e loc de sentiment – totul se învârte în jurul banilor, că doar de-aia te apuci de afaceri: să scoți bani. Partea de atașament față de ceea ce faci este o altă discuție.

Ai grijă de dezvoltarea ta personală – citește, informează-te, educă-te.

Ai grijă să ai un backup – dacă nu-ți merge cu ceva, să știi mereu să faci și altceva; sau cum a zis Undoo la un moment dat – pune-ți ouăle în mai multe coșuri! :)) (inside joke)

Concurența este bună în orice privință/domeniu – te ajută să vrei să fii mai bun, să aduci mereu ceva nou; îți dezvoltă spiritul de competiție..

…și alte asemea chestiuțe ce te-ar putea ajuta în dezvoltarea ta personală. Da, poate le-ați mai citit pe undeva prin cărți, nici eu nu-s cu lecturi din astea motivaționale and shit. Daar. Diferența maximă e că le afli de la un om care le-a aplicat (conștient sau nu) și i-a ieșit treaba bine. Vezi ideile vii, nu doar litere înșirate pe o hârtie – asta e marea diferență. 🙂

Nu am flat ceva ce nu știam, dar cu siguranță am plecat cu un bagaj de încredere că lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Pentru mine. 🙂

Vom apărea în următorul vlog marca Deliric

deliric-remarcabil-6

Deli are vlog – e la al treilea episod deja. Cred că în următorul vom apărea și noi, cei prezenți aseară la eveniment. Păi nu e ăsta un lucru remarcabil? 😀

Mă bucur că am participat și, bineînțeles, știu că voi mai merge și cu alte ocazii, atunci când voi putea să întâlnesc față în față un om remarcabil. :>semnatura blog

Comments

comments

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: