SuperBlog

Vestitul vestitor al primăverii este aici! Încă un Spring SuperBlog a început!

După cum bine știți voi, cei care mă citiți de o vreme pe aici, primăvara începe cu un mărțișor prins în dreptul inimii, dar și cu un astfel de anunț:

A început Spring SuperBlog!

Dacă, totuși, nu știi ce reprezintă această alăturare de litere/sunete – SuperBlog, ei bine, voi încerca să îți prezint pe scurt toată treaba:

  • SuperBlog este o competiție de blogging creativ. Adică sponsori (branduri) și concurenți (bloggeri) sunt aduși laolaltă pe o platformă (și un grup) pentru a crea awareness. Publicitate, în sens mai larg.
  • Dacă ai un blog de ceva timp (ai regulamentul aici) și consideri că ai vrea să încerci și altceva, te poți înscrie deja în concurs. Scrii pentru ce branduri vrei, conform cerințelor, și, în funcție de respectarea cerințelor, juriul fiecărui sponsor te va nota conform unui barem. Poți câștiga muuhulte premii faine (produse, bani, servicii). Dar, ca să devii finalist, trebuie să participi la toate probele.
  • SuperBlog este o comunitate – oameni cu povești diferite, mânați toți de pasiunea de a scrie. Atenție! A nu se confunda pasiunea de a scrie proză (literatură) cu arta de a scrie un advertorial bun. Calea de mijloc este cea care m-a ajutat pe mine să câștig trofeul în ediția de toamnă 2018.
  • Ediția de primăvară este mai scurtă decât cea din toamnă. Măcar din acest punct de vedere (al anduranței), Spring SuperBlog pare mai abordabil.

Tu ești APT pentru câștigarea trofeului SuperBlog?

După ce, în decembrie 2020, am participat la prima Gală online SuperBlog, acum aceasta va avea loc pe terasa hotelului Opal. Așadar, în weekendul 11-13 iunie, ne vedem la mareeee!

Să sperăm că, de data aceasta, lucrurile vor sta ceva mai bine și ne vom putea distra pe bune, vom putea sta la aceeași masă și vom putea comunica offline. Pentru că nimic nu se compară cu interacțiunea umană nemijlocită de cine știe ce device-uri. Așa că… fingers crossed!

Aveți mai jos o frântură din discuția pe care am purtat-o cu Claudia Pătrașcu, în episodul 1 din BlackCAsT, atunci când am avut-o invitată în podcastul meu.


O să revin pe-aici cu impresii sau, de ce nu?, cu ceva articole cu și despre competiție sau sponsori. Cât despre participanți… Mult succes tuturor! Vă doresc să fiți apți!

Spusesem eu acest lucru într-unul dintre clipurile mai vechi de pe canalul meu de YouTube, că, pentru a câștiga sau măcar pentru a te situa pe podiumul SuperBlog, trebuie să fii:

A – ambițios

P – perseverent

T – talentat


Dacă pentru primele două atribute poți munci, pentru talent (la scris) este musai să ai și de la natură un gram de aplecare către această „misiune”. Deși, cu exercițiu și seriozitate, poți găsi în interioriul tău multe aptitudini pe care nici nu știai că le ai.

Așa că, după toate astea, pune rotițele în mișcare și fuguța-fuguța la înscris în Spring SuperBlog! Prima probă este deja publicată.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!