SuperBlog

Gânduri la start! Ediție de 10 (zece) după un deceniu de SuperBlog

Am stat mult pe gânduri.

Poate prea mult. Mă uit la ceas, se apropie 1 octombrie. Încep cele două luni de foc. Un articol la două zile, termene-limită, inspirație sau lipsă de.

Mâine începe SuperBlog. Ediție aniversară (10 aaani)

Mi-am acordat timp să iau decizia corectă. Faptul că intru din nou în ring (pentru că, da, SuperBlog este o competiție, o luptă pentru un loc cât mai sus în clasament) poate însemna, pentru mine, un cuțit cu două tăișuri – mă poate urca, dar îmi poate aduce dezamăgiri.

De ce nehotărârea asta? Păi, în primul rând pentru că mă tem că nu voi avea timp să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus pentru această toamnă. Anume să fiu finalistă. Ceea ce înseamnă că va trebui să scriu la toate probele. Iar dacă voi (în)scrie articolele la timp, nu se va lăsa cu penalizări. Dar ne întoarcem la ceea ce spuneam mai sus, cum voi face cu timpul?

Nu am calculat câte participări sau jurizări am avut până acum, nu asta contează. Cert este că mi s-a făcut dor. De adrenalina orei 23:59, de ideile ce-mi vin pentru fiecare probă și dificultatea cu care o aleg pe cea pe care să o și transpun într-un articol. Cât am jurizat sau am fost (doar) blogger partener, am luat parte la discuțiile grupului doar tangențial, la nevoie. E drept, mă întorc din nou la timp.. Mi-e dor să-mi testez limitele, dar să mă și bucur când reușesc să le depășesc.

 

Nu mi-am propus o direcție anume pentru această ediție.

Mă bazez pe inspirație. 😀 Știu că va trebui să mă înarmez cu răbdare – pentru serile în care voi fi obosită și va trebui să trag de mine să scriu, pentru zilele în care îmi voi munci creierul pentru o idee salvatoare, iar el se va încăpățâna să se gândească la cai verzi..

Motivație? Am din plin. Vreau să-mi mai exersez pana, să scot la suprafață cunoștințe sedimentate pe undeva prin creier și nefolosite, să învăț (alte) multe lucruri noi. Vreau să urc pe scenă la gală și să spun că sunt mulțumită de rezultat, că am făcut față cu brio tuturor provocărilor și că ne (re)vedem și în primăvară. 😀

Nu mă mai învârt în jurul cozii..

Mâine începe SuperBlog. Iar acesta este articolul prin care îmi anunț înscrierea. La timp. ^_^

PS: Cei care au mai participat la SuperBlog, știu despre ce este vorba. Pentru cei care vor să intre acum în ring, pentru prima oară, recomand un articol pe care l-am scris după prima experiență ca juriu și sponsor în competiție. Adică ăsta. Hai, să fie cu noroc! 😀

 

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: