Cărțuială,  Recenziile Pisicii Negre,  Vlog

VIDEO. 30 de cărți de citit în 2021 | Obiective, realizări 2020, autori cu care rezonez sau nu

Știți cum e. Ca tot omul, îmi fac planuri la început de an. Bine, dacă stau să mă gândesc, eu am mereu planuri. Mai exact, îmi stabilesc niște obiective pe care mi le notez (sau nu) și pe care încerc mereu să le bifez de pe lista de to do. Așa m-am gândit și de data aceasta. Dacă anul trecut am reușit să citesc o medie de două cărți pe lună, ce ar fi să mă organizez puțin mai mult și să încerc să depășesc această cifră?

VIDEO. TBR: 30 de cărți de citit în 2021

Mi-am ales din bibliotecă 30 de titluri pe care îmi doresc să le parcurg anul acesta. Sunt multe, sunt puține? Pentru mine, 30 ar fi un număr ideal și, cel mai important, realizabil.

Le-am notat pe toate frumușăl pe o listă „cărți de citit”, apoi le-am adunat la un loc și am început să vorbesc despre ele. Cum altfel puteam să fac asta, decât într-un vlog numai bun de ascultat (exact ca pe un podcast). Am făcut trimiteri și către categoria „realizări 2020” și am amintit și autori cu care rezonez, dar și pe aceia cu care nu prea, cel puțin la o primă impresie.

Voi aveți o astfel de listă TBR, adică „to be read”?


Cele mai faine 10 cărți citite în 2020

Anul trecut, am publicat un articol cu recenziile unor volume pe care le-am citit în carantină. Găsiți articolul aici. Pentru vlogmasul cu numărul 16, am încercat să nu repet cele spuse acolo și am adunat alte titluri demne de menționat și recomandat.

Vă las aici și un top 10 cărți citite în 2020, publicat în decembrie pe canalul meu de YouTube. ^_^

Dacă vă place ce fac eu pe-acolo, poate apăsați și butonul de Subscribe! Thankiiieees!

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!