Comentez.,  Vorbe de duh

Loc cu linişte şi verdeaţă..

Mda.. Mi-e frică noaptea în cimitir. Merg ziua fără nicio spaimă, ba chiar cu gândul liniştitor că voi vorbi cu Alin faţă în faţă. Noaptea nu! Deşi, de câte ori am fost la tămâiat când se crăpa de ziuă, nu a ieşit nici o mână din mormântul vreunui străin şi nici Alin nu mi-a răspuns la vreo întrebare. Măcar asta ar trebui să-mi dea de gândit. În fine..
Viaţa mi-a declarat război şi nu prea îmi place mie să pierd. În liceu mă foloseam de sintagma asta: trebuie să îmbrac din nou armura cavalerului medieval să merg să înfrunt morile de vânt. Iată că, la atâţia ani de atunci, se dovedeşte a fi adevărată şi azi. Numai că azi, armura atârnă cu mult mai greu pe umerii mei decât o făcea înainte. Şi nu mi-e uşor.. Dar.. aşa, singură cu gândurile mele, uite-mă aici. Şi uite că nu îmi plâng de milă! Nu mă ia nimeni de crescut dacă mă vede plângând. Şi nici nu-mi cumpără distonocalmele.

Aşa că.. sper să nu ajung la doctor. Din nou. Nu mai vreau să aud de doctori!! Toţi numai cu gându la bani, dar la jurământul depus, nu! Mi-e silă de ei şi de comportamentul lor arogant! Dacă le pui o întrebare, sar de cur în sus şi te privesc ca pe un sclav, nu ca pe unu care plăteşte CAS şi îşi cumpără medicamentele din banii propriului buzunar! Hai sictir, mă, că tu de la mine mănânci! Hai că iar m-am enervat! Doctorii sunt de căcat cu tot cu asistentele de pe salvare! Mai multe ştiu eu după ce m-am uitat la House decât ştie una care, culmea!, e pusă pe ambulanţă!! Cretinii dracului! Nici la animale nu i-aş trimite pe ăştia decât undeva, într-o carantină, unde să se trateze ei între ei ca disperaţii, fără bani de şpagă, până la exterminare. Şi uite aşa scăpăm societatea de nişte căpuşe. Mizerabilii! Mi-e groază de operaţia aia.. sper să nu-mi citească medicul ORL-ist blogul. 😀 În fine, dă-i dracu!

În definitiv, toţi ne dorim să ne relaxăm la loc cu linişte şi verdeaţă. Ei ne scurtează drumul. Ceea ce le doresc şi dumnealor.
Pace vouă!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: